Mysdag

Gokväll! Idag har jag haft fullt upp under dagen. Imorse åkte jag till ishallen med Annie, dock blev det inte mycke till åkning då det var med klubba, men aja. Vi hade det super mysigt ändå, och fick snackat om lite saker. Drog hem runt 1 för att duscha o göra i ordning mig innan jag skulle träffa Yasse nere på torget.
Vi tog en fika på espresso house, och satt där i flera timmar och prata. Vi hade en hel del att ta igen då vi inte ses sådär jätteofta. Det var super mysigt verkligen! 

Kvällen spenderade jag hemma, tillsammans med mamma och Magnus. Vi gjorde bananpannkakor (börjar bli standard nu..haha!), satte på filmen "The lone ranger", med jonny depp i en utav hududrollerna, och myste. Jag bakade även en kladdkaka förut som vi åt till filmen.
Filmen var väldigt bra, dock alldeles för lång för mig då jag inte orkar sitta still så länge. Den var lixom 2,5h...
Det är ju en action film, men den är väldigt rolig emellanåt. Den får:

3/5 

Puss

Gillar

Kommentarer

Guest,
Espresso house in my ♥
vilmala.se
Guest,
Sv: Tack så jättemycket, gullig du är :) och jag minns att jag också tyckte att filmen var alldeles för lång, man hann liksom att tröttna innan man sett klart den ;)
olesenstjej.blogg.se
burken
burken,
Hej fina du ! Just nu har jag frågestund så du är varmt välkommen och ställa en fråga till mig och komihåg inga frågor e för dumma ;) Super fin blogg har du verkligen :) Ha en super dag !
nouw.com/burken
Kattissh
Kattissh,
Vilken fin & mysig blogg ! Keep up the good work ! Kika gärna in på min blogg, om du har lust! Puss&Kram
nouw.com/kattissh
victoriaudd
victoriaudd,
Åh vilken bra blogg du har! Ny läsare här!!:D kika gärna in på min blogg om du har tid över:)
nouw.com/victoriaudd