3 dagar utan godis. Känns jättebra!! Idag ska jag chilla tills 14:40 då min lektion startar!

Ses! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dear friend,
Alltid när jag suttit framför datorn, tv:n eller läst en bok har jag alltid velat ha något att äta på. Sjukt svårt att inte göra det. Är såå sugen.
Love always,
William

Likes

Comments

Dear friend,

Idag har varit en jättebra dag. Tog ett äpple istället för ett choklad, åt massor med grönsaker istället för en vit macka och har precis varit ute och sprungit en runda.

Nu dags för plugg då jag har nationella prov imorgon! Vi ses :)

Love always,

William

Likes

Comments

Dear friend,

I am writing to you because she said you would listen.

Idag är dagen då jag ska sluta äta godis, socker och vita mackor på ett år. Jag har nu insett att jag äter alltför mycket kalorier och går upp i vikt sakta men säkert. Inte så att jag är särskilt överviktig, jag klarar 5 km på 27 minuter, men jag känner att jag vill göra bättre.

Jag sprang the toughest häromdagen och där insåg jag hur mycket jag hade förändrats. Det var som en uppenbarelse för mig då jag alltid har tänkt att jag klarar allt jag vill. Nu har jag bestämt mig att jag ska gå ner i vikt och klara the toughest bättre nästa år. Jag ska inte gå ett steg, jag ska springa HELA vägen!

Jag kommer driva denna bloggen för att jag vill ha något skriva, annars känner jag att det kommer rinna ut i sanden. Jag ska författa hur jag känner och hur det går, samt hur mycket jag tränar.

That's it for today! :)

Likes

Comments