Då var det söndag idag o slut på denna helgen. Har inte hänt så mkt i veckan. Hade Evelina förra helgen så det blev massa mys. O i torsdags så tatuerade jag mig. Gjorde en coverup. Imorgon så ska jag till sjukhuset i Malmö för att gå på information om jobbet. Så börjar jobba på tisdag. Ska bli kul att testa på att jobba på sjukhuset. Det svåraste kommer nog bli att gå upp tidigt dem första dagarna. Men jag vänjer mig rätt snabbt så det är skönt.


Här kommer en bild på min coverup


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu är jag både ledsen och orolig. Har varken träffat eller pratat med Evelinas pappa på snart 3 veckor. Har så många tankar som snurrar runt i huvudet. Är orolig över honom. O undrar vrf han inte svarar mig. Vill att han ska veta att jag saknar honom. Men kan inte säga det till honom när han inte svarar mig :( o så har jag ju inte kunnat ha Evelina för han inte svarar. Så jag hoppas han svarar mig snart. För mår jätte dåligt när jag inte får kontakt med honom. Saknar dem båda 2 jätte mkt. O hoppas jag kan ha Evelina i helgen. O hoppas att jag får träffa honom snart så jag kan sluta oroa mig.

Hoppas alla har en bra kväll. Nu känns det lite bättre iallafall. Att skriva det känns ibland bättre. Nu väntar jag på att kl ska bli 9 så greys kan börja (en serie på kanal5) sen efter det blir de sängen. Ska upp tidigt imorgon för att va i Lund kl 9.

Likes

Comments

Då var det onsdag idag. Har precis kommit hem från Lund. Har varit på arbetsförmedlingen där. Har fått information om jobbet på region Skåne. Börjar den 16 mars till den 14 juni. Ska va på någon vård avdelning. Så kommer få hjälpa till med lite olika arbetsuppgifter. Ska in där imorgon oxå o då får jag veta mer om var jag ska vara någonstans. Men det kommer bli på blocket i Lund. Så det är inte så långt att åka. Men det kommer bli skönt att ha något att göra i 3 månader.

Älskar detta vädret. När solen tittar fram så känns det som våren är på väg. Så hoppas den kommer nu snart.

Likes

Comments

Då var det snart helg igen. Idag har jag o min lillebror varit en runda i Lund. Vi åkte o hälsade på vår gamla skola.

Var ju på den här arbetsinterjuven i tisdags. Det gick bra. Det var jag och 6 andra som var på mötet. O det innebär att alla som var på mötet har jobb i 3 månader hos Region Skåne. Region Skåne har ett projekt som innebär att unga människor ska få testa att jobba hos dem. Så från och med i mars och 3 månader framåt ska jag jobba. Ska bli kul att testa på det. Vet inte just nu vad jag ska göra. Men ska på möte med Region Skåne på ons. Så får veta mer då.

Har en orolig känsla i kroppen. Vet inte riktigt vad det är. Men det känns jobbigt, så hoppas den försvinner. Saknar Evelina jätte mkt och hoppas jag kan ha henne i helgen. Men har inte fått tag på hennes pappa. För han har ont så tänker på honom och hoppas han mår bättre snart. Har inte träffat han på ett tag nu. Så saknar han.

Imorgon ska jag till Malmö. Men det blir sista gången jag ska dit. Eftersom det är som arbetsförmedlingen där. Så det ska bli skönt att slippa åka in där.

💕


Likes

Comments

Då var det måndag idag. Det har inte hänt så mkt sen sist. Har bara tagit det lugnt. Har inte haft Evelina i helgen så saknar henne jätte mkt. Hoppas jag får ha henne nu i helgen. Imorgon så ska jag gå på en arbetsinterjuv på Region Skåne. Det är arbetsförmedlingen som har fixat den. Men är lite nervös. Men hoppas jag får jobbet så jag slipper sitta hemma. Det börjar bli tråkigt att bara gå hemma. Det händer inte så mkt eftersom jag inte har någon att umgås med. Skriver imorgon hur det gick på interjuven :)


Min andra halva. Jag älskar dig! 💕

Likes

Comments

Då var det måndag idag. I helgen har det inte hänt så mkt. Har bara tagit det lugnt. Har haft en orolig känsla i kroppen nu i några dagar. Hoppas den försvinner snart det är lite jobbigt att känna sig orolig. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Eslöv. Ska på en undersökning så hoppas jag hittar dit. Evelina har inte varit hos mig sen förra söndagen. Så saknar henne jätte mkt. Så hoppas jag får ha henne snart. Annars händer det inte så mkt i veckan. Är ledig från det i Malmö till nästa måndag.

Likes

Comments

Då var det fredag idag, början på helgen. Idag har jag städar och plockat undan här hemma. Just nu sitter jag och väntar på Evelina som ska va hos mig i helgen. Vet inte än vad vi ska göra, men vi ska iallafall gå en runda till dollarstore imorgon. Det är rätt långt ifrån där jag bor, så Evelina får nog åka vagn. Tror inte hon orkar gå så långt. Men vi kommer iallafall ut en runda så man slipper sitta inne hela dagen. Min moster kommer idag och ska va hos mamma i helgen. Hon brukar komma till oss.

Likes

Comments

Då var det onsdag idag. Ska snart gå till bussen för att åka till Malmö. Ska på någon föreläsning som börjar halv 2 till halv 4. Sen efter det blir det att åka hem och äta något. Det ät lite drygt att åka in till Malmö för att gå på BOOST, men man har iallafall något att göra i några timmar :)

Likes

Comments

Har inte haft igång bloggen på ett bra tag nu. Men ska försöka skriva lite när jag har något att skriva.

Mycket har iallafall hänt sen sist jag skrev. Nu har jag fått börja träffa Evelina igen (min dotter) hon bodde hos sin pappa som bodde i Markaryd så jag träffade inte henne så ofta då. Men nu har dem flyttat tillbaka till Skåne igen och allt är bra nu. Jag och evelinas pappa ska försöka igen. För jag måste erkänna att jag har saknat honom så jag är glad att vi ska försöka igen. Och det är så underbart att få träffa och ha Evelina igen. Det har varit min högsta önskan ett tag nu och nu har den blivit sann. Jag är mer än lycklig. Hon har växt så mycket sen sist jag träffade henne. Hon har blivit stor och hon är så duktig i allt hon gör. Klarar nästan allt själv. Så måste säga att hennes pappa har gjort ett bra jobb med henne. Hon är smart och omtänksam.


Jag är just nu arbetslös som jag har varit i ett bra tag nu. Men sommarjobbade på ett äldreboende i Somras. Och med det jobbet trivdes jag med. Jag går på ett projekt just nu i Malmö som heter BOOST. Där hjäper dem ungdomar ut i arbetslivet. Som det ser ut nu så ska jag börja på ett annat projekt som går ut över att jag ska vara lärling på ett äldreboende och läsa omsorg. Så hoppas det kommer igång snart så jag kan börja jobba. Börjar bli tråkigt att gå hemma.

Till helgen ska jag ha Evelina så vi får se vad vi ska hitta på. Man har inte tråkigt en sekund när hon e här. Händer saker hela tiden men det är så härligt att ha henne. Men nu ska jag kolla lite på tv o ska snart lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att åka till Malmö.

Här är en bild på hur Evelina ser ut nu. Min underbara flicka <3

Likes

Comments