Okej nu ska jag va ärlig, jag har inte orkat att uppdatera och skit för jag seriöst orkar inte så jag e så ledsen för att jag inte har skrivit men jag kan ju berätta vad som har hänt, lite kort fattat;)))
Jag har sett THE FOOO och ja jag e en Foooer, do you got problem with that???
Jag har varit på Ullared:P
Jag har gått med gips i två veckor bara för att jag fick en ful tackling av en kille som jag absolut hatar:)
Sen har de inte hänt så mycket mera tror jag:))) xoxo(lite modern nu va) Henriette

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sorry har inte uppdaterat på super länge men nu ska jag skriva lite om vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden:)
Hela helgen var jag och kampade:) det e verkligen super kul att lampa och så fanns det en snygg kille där och det e aldrig fel haha;) Men jag hade jätte kul och träffade nya människor, det e typ det bästa med att kampa, att man träffar nya personer.
I måndags så hände det väll inte så mycket, iallafall inte vad jag kommer ihåg hehe:)
Igår så tränade jag och en kompis på en dans som vi antingen ska uppträda för klassen eller så ska vi filma dansen och sedan se på den...
Idag så har det inte hänt så mycket förutom att jag råkade skära mig när jag rakade benen hehe klantarsel

Likes

Comments

Jag e super ledsen att jag inte har uppdaterat på några dagar men jag e super trött... Så ja det blir väl lite dålig uppdatering men det var bara det jag ville skriva så hej då:)))

Likes

Comments

Okey om ni undrar varför rubriken är GAHAHA så är det så att jag inte kom på något annat... Men jag är suuuuper trött och ska sova nu. Jag har gäspat heeela dagen och varit trött så jag är super duper trött nu. Men jag slutar 11:30 imorgon så då kan jag gå hem direkt och sova:)) Fast det e det värsta med mig, jag kan somna på direkten om jag är trött haha men god natt:*

Likes

Comments

Haha idag har modernatur bestämt sig att det ska regna och ofc så skulle det spö regna när jag skulle hem så jag blev dyngsur:( men nu är jag i chillmode och ser på tv så det är väll NICE;)

Likes

Comments

Här kommer ett helt onödigt inlägg men min "underbara" kompis ville att jag skulle skriva något så ja... Men har joggat idag på idrotten och jag märkte att jag har VÄRLDENS sämsta kondis!!!

Likes

Comments

Jaha jag sitter hemma och har skit tråkigt och lyssnar på musik:):( Så det är både tråkigt och roligt med tanke på att jag ÄLSKAR att sjunga:))) men jag ska fixa mina underbart fula naglar så att dom blir snygga😘 haha;)

en lite konstig bild på mig också;-)

Likes

Comments

Jag e super trööööööööt. Jag har vaknat sjukt tidigt heeeela veckan och så hoppades jag att jag skulle kunna få sova länge idag men nej då:((( Så jag får försöka att sova lite in på dagen:)

Likes

Comments

Hur många läsare har jag??? Kan inte ni typ gilla eller något så att jag vet hur många jag har:) Vill så gärna vet hur många jag har;)))

Likes

Comments