Resedrömmar och duggregn

Hello!

Denna tisdag har verkligen varit grå och trist med ett envist duggregn som har pågått hela dagen... Vad passar bättre då än att fundera över alla härliga resmål som man ännu inte har besökt! För visst är det väl kul att planera in resor som man sen kan gå och se fram emot som en liten present som man snart ska få öppna. Emma, min yngsta, har precis avverkat några dagar i underbara London som är ett resmål som jag gärna återvänder till. Trevlig shopping, skön atmosfär och så mycket att se och insupa! Bjuder på några fina bilder från Emmas Insta.

En av mina trevligaste upplevelser i London var afternoon tea i orangeriet i Kensington Garden. Sååå fint och väldigt gott! Bara miljön i sig är helt fantastisk och det är ju det där med helhetsupplevelsen som gör hela grejen. Vid samma tillfälle besökte vi marknaden i Notting Hill och gick på glittrig musikal samt ägnade oss åt den obligatoriska shoppingen förstås! Fabulous!
I sommar planerar vi att åka till grekiska Skopelos och Alonissos men först blir det en tripp till Lissabon i april. Vi har inte tidigare varit där men har förstått att det ska vara fantastiskt fint. Här ska man tydligen kunna njuta god mat, vackra vyer, gindrinkar och Europas bästa fika! I solen! Vad mer kan en kvinna behöva?😍

Ja, så nu gottar jag mig med fina semesterbilder och gläds åt det som komma skall! Till exempel att sitta här på hotellets takterrass och sippa på ett glas bubbel..... Äsch, vem bryr sig om lite duggregn på en tisdag.... hahaha.

Var rädda om er!

Kram Jessica  • Resor
  • Nära Ankargatan , Västerås

Gillar

Kommentarer

DeOliveira
DeOliveira,
Om ni har tid så besök en fado i Alfama (Lissabon) portugisisk folkmusik. Alfama är oxå en av de äldre delarna av Lissabon och är verkligen värt ett besök. Jag ❤️ Lissabon. 😍nouw.com/deoliveira
gobyflow
gobyflow,
Det ska vi absolut försöka göra! Så bra med tips! Tusen tack! 🤗💕nouw.com/gobyflow
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229