Don't be someone else's slogan because you are poetry.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja, jag sover bort mitt liv. Inte så att jag sover för mycket, inte alls, jag sover bara fel. På morgonen, förmiddagarna och när jag helt enkelt slocknar under dagarna. Kollade min vilopuls härom natten, runt 100 slag i minuten. Inte konstigt att jag inte kan sova då.. Hur gör man för att lära sig att sova? Någon som har ett förslag?

Likes

Comments

Jo, tanken ligger där å gnager i bakhuvudet. Kanske det inte är meningen iaf. Kanske är mitt öde att bli en av alla döda fiskar som flyter med strömmen..? Hur mycket man än kämpar så kommer livet alltid vara en uppförsbacke. Backen lär ju iof inte bli mindre brant för att man gnäller över det. Så, antingen gillar man läget eller så hoppar man av tåget.. Men ibland händer saker som gör att backen känns brantare och som blir som grus i maskineriet. Då e de lockande att ta den lätta vägen..

Likes

Comments

Nu skiter ja i allt. Sticker till Stockholm imorn å förhoppningsvis blir ja kvar där. Göteborg passar mig som foten i handsken ungefär just nu. Så nu skiter ja i allt å går ballistic. Skit samma om det går åt he**e. Peace out yall!

Likes

Comments

Ah, så känns det.. Trodde ett par dagar med fiske skulle lugna mig. Ack så fel det blev, massa fest å stanna uppe sent blev det. Just då var det ju jätteroligt och jag mådde faktiskt ganska bra där ett tag. Men nu e ja tröttare än någonsin istället och inte kan man sova för det.. Massa problem som gnager och lägger sig på hög och inte vill försvinna och jag vet inte var eller hur jag ska börja lösa dom. Vill bara att allt ska lösa sig.

Likes

Comments

Det var länge sen jag skrev här. Betyder det att jag mår bra? Har jag hittat ett sätt att gå vidare eller har jag bara gått tillbaka till mitt gamla jag där jag gräver ner mig och flyr från problemen. Sluter jag mig själv igen eller har jag omedvetet hittat andra sätt att lätta på trycket? Har gått på 200% senaste tiden både mentalt och fysiskt. Börjar känna av det nu. Borde verkligen slappna av ett par veckor men jag är rädd att tankarna kommer tillbaka. Samtidigt funkar inte det här längre. Kommer köra min kropp i botten igen om jag inte hittar ett sätt.

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget har jag ju börjat komma ihåg vad jag drömmer. Igår natt insåg jag nackdelarna med det. Jag hade en riktigt obehaglig dröm om sånt som jag oftast lyckas förtränga när jag är vaken. När jag vaknade kunde jag bara inte bli av med obehagskänslan. Jag kunde inte komma över tankarna förän ett par kvalfyllda timmar senare. Jag önskar ibland att jag var som jag var innan.

Likes

Comments

Varför är så hemskt att vara singel? Jag menar nu får jag göra precis som jag vill, sova över hos folk och festa utan arga blickar. Jag kan ligga utslagen i sängen en hel dag.. Det är så tokigt paradoxalt och på något sätt orättvist att jag vaknar tidigt varje morgon nu när jag kan sova som jag vill. Jag slutar festa långt innan festen "egentligen" är slut. Så mycket har ändrats på så kort tid. Småsaker som att jag t.ex. ibland kan komma ihåg vad jag drömt, det har jag gjort tre gånger tidigare i mitt liv och då var det bara mardrömmar. Jag kan nästan prata med folk om saker som jag skydde som pesten innan. Känslor och sånt. Kanske jag behövde ett trauma för att vakna upp? Något som verkligen ruskade om mig. Man kan undra vad som kommer vänta på mig runt hörnet? Om jag träffar någon ny, kommer saker och ting bli som förrut? Om jag nu är rädd för att det ska hända varför söker jag då så efter någon? Eller det kanske jag inte gör? Kanske är det bekräftelse jag söker. Har jag så dålig självkänsla att jag behöver andra människor för att bekräfta mitt eget värde?

Likes

Comments

I can still feel that sweet sweet breeze That whistled through the forest trees Those misty memories of days gone by Will I ever know when and why We can never see tomorrow No one ever told us about the sorrow It hits me like the winters cold And makes me miss your hand to hold

Likes

Comments

Jag har det ju faktiskt ganska bra. Visst, det saknas en hel del men jag försöker i alla fall gå framåt varje dag. Jag vill aldrig mer fastna i vardagslunken och känna att jag inte utvecklas på något sätt. Så vad letar jag efter egentligen? Det är nog närheten jag saknar mest av allt. Att alltid ha någon där oavsett vad det är. Det går ganska bra med vänner, riktiga vänner. Man hittar dom efter ett tag. Men det blir ju aldrig riktigt samma sak. Kanske är det känslan av förhållandet jag saknar och inte personen?

Likes

Comments