Att ha ett gym i samma byggnad där man bor gynnar verkligen träningen. Det är så mycket enklare att ta sig tid och gå till gymmet. Träningsmotivationen har varit riktigt bra det senaste, vilket är så skönt att få bra rutiner. Jag hoppas verkligen att det håller i sig..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När vi inte lagar köttbullar till middag så är vi ute på jakt efter mat på de olika food courtsen. Vilket fortfarande inte är så lätt men det går betydligt bättre nu när man har ett hum om vart man ska gå. Vi har iallafall hittat ett favoritställe! Det är en bit till dessa food courts, så att gå promenad varje dag när man är hungrig är sådär. Nu har vi hittat cyklar som man med hjälp av en app låser upp och får använda som man vill. Cyklarna står lite överallt i hela Singapore, så det är bara att ta en. Detta har vi betalat 12kr för och då får vi använda cyklarna hur mycket vi vill under 60 dagar. Hur bra är inte detta systemet?

Likes

Comments

Idag var det dags för första provet eller quiz som de kallar det här. Det var ett quiz i kursen HRM&Entreprenuership. Den kursen är lite oklar, från början diskuterade dem endast Singapore och nu har den blivit jätteintressant. Så vi hade lite svårt att plugga till detta, men vi får hoppas på det bästa. Annars får vi dra kortet att vi är utbytesstudenter helt enkelt..

Likes

Comments

Idag kom Emma äntligen hem igen efter haft semester på Bali med sin familj. Kändes som hon var borta hur länge som helst.. Medans hon var borta så fyllde hon nämligen år. Så vi fixade en grattis-nalle som var ingraverad med Emma och pimpade hennes säng lite innan hon kom hem. Så nu är vi återförenad allihopa igen! I några dagar iallafall, för snart försvinner Matilda istället...

Likes

Comments

Efter en dag med massa plugg och träning så unnade vi oss ett kvällsdop. Vilket var perfekt timing för samtidigt spelade GVK mot Örebro, så jag passade på att streama. Ligga i en jacuzzi och kolla volleyboll en söndagkväll är inte helt fel. Man måste ju följa sitt älskade lag även här borta. En del av mig tycker dock att det är väldigt jobbigt att kolla på.. Jag blir så sugen på att börja spela igen. Älskade sport!

Likes

Comments

Vi har aldrig varit på Sentosa när det har varit mörkt innan så vi passade på att gå ner och kolla vid stranden. Det var massa strandbarer med musik och en massa ljus över hela stranden. Så vi satte oss ner i stranden och bara nöjt. Det var sååå mysigt. Vill åka dit varje kväll. Kärleken till detta land bara växer och växer.

Ja nu är det ju så att man hänger med en fotograf dag in och dag ut, därav alla bilder haha..

Likes

Comments

Igår blev det en tur ner till Sentosa, planen var egentligen att kolla på utomhusbio. Filmen föll dock inte oss i smaken. Så vi hamnade istället på en drakshow. Vilket var så coolt! Jag har tjatat om att jag vill se en sån här drakshow sen jag kom hit och nu fick jag äntligen det. Showen var ju då i samband med det kinesiska nyåret. Det är så mycket happenings som händer nu i stan. Och folk precis överallt!

Likes

Comments

​​​

Mellan firandet av de Kinesiska nyåret passade vi på att lyxa till de lite. Det är ju trots allt bara nyår två(?) gånger om året.. ​Jag har varit så sugen på en hamburgare, typ sen jag kom hit. Så vi hittade ett ställe där jag kunde få en "naken" hamburgare med sötpotatis till. Det var gott = matkoma! Värt varenda öre. Hit kommer vi absolut gå tillbaka till igen! 

Likes

Comments

Igår var det Chinese New Years Eve och vi var självklart tvungna att försöka fira det på något sätt. Så vi började i China Town, där det var stor marknad och 3 miljoner människor. Det var dock så häftigt för de hade lyst upp hela China Town. Det är nämligen hundens år i den kinesiska almanacka, det är därför det är stora uppblåsta hundar överallt i hela stan. Så kul att få vara här och fira en så pass stor kinesiskt högtid i Asien. En riktig upplevelse!


Efter vi var i China Town tog vi oss ner till Marina Bay, där det har byggts upp en stor festival med ytterligare marknader, olika scener med uppträdande och massa lysande hundar. De tar verkligen nyårsfirande av en hund till en helt ny nivå..


Vid 12-slaget skulle de sedan vara en fyrverkeri show vid detta området. Så vi skyndade upp på läktaren som finns för att få en bättre utsikt, då fick vi även Marina Bay Sands i bakgrunden. Fyrverkerierna höll dock bara på i tre minuter men det var ändå så värt att få se. Väldigt glad att man fick uppleva något sånt här!

Likes

Comments