Herro waddup waddup.

Om 6 månader kommer jag gå på antingen ett spel design, spelgrafik design eller en teater skola. jag kommer nog ha lärt känna nya personer vid den här tiden så jag antar att det är något.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dags läget verkar ganska skitigt nu när Donald Trump är president av Amerika, inte för att han gör nånting dåligt just nu, men för att många inte gillar det han står för.

Anledningen till varför det är skitigt är för att landet är i lite kaos med alla protesterna som håller på och jag tror inte att dom kommer sluta speciellt snart och att folk kommer till slut göra, nästan, vad som helst för att han inte ska få vara president lönge till.

Likes

Comments

Min förebild är nog buddha eftersom han kan älska villkorslöst vilket få människor kan jag inkluderat men jag lever så gott jag kan efter hans livsstil och kräver inte mycket mer än jag behöver för det mesta.

Likes

Comments

hoppas ni gillar referensen i rubriken själv gillar jag sången. En plats jag gillar... hmm... det måste nog vara framför min monitor och bredvid min dator. Det spelar inte så stor roll vart det är så länge det är inomhus och där jag kan skrika utan att folk blir arga på mig.

Likes

Comments

eyy waddup, Så idag tänkte jag att jag skulle skriva om min kärlek för spel, Det var det jag har inte mycket mer att skriva än det eftersom det är obeskrivligt(och jag är lat och kan inte komma på något) det bara en sak som man gillar på grund av känslan men man vet inte riktigt varför. Det är allt jag har att säga om det.

Likes

Comments

Jag stör mig på fuskare extremt mycket. Jag blir irriterad på dem oavsett om jag vinner eller förlorar för att de gör det, Problemet är det att jag vill ha en rättvis match varje gång och det stör mig när det inte går men jag försöker att tänka på viktigare saker som hur matchen går eller om den vunnits eller inte.

Vad stör du dig på?, är det något i texten?

skriv gärna i chatten och berätta

Likes

Comments

Så jag va på Arkans redovisning den va najs, han pratade b.l.a om sin bok och vilken fantastisk förändring den gjort, vilket är sant. Han pratade om hur hans riktiga liv var under tiden av bokens utspelning och om livet med familjen generellt. Jag tyckte det var lärorikt och intressant.

Likes

Comments

hej! prao var najs jag bloggade dock inte under den som det egentligen skulle varit men jag gör en sammanfattning av det hela. Det var mesta dels diska och servera där jag praoa, men jag fick även sätta i sjögräs och purjolök i skålar och soja i små kapslar och ibland torka borden.

Likes

Comments

Hej, idag har jag ett tips till dig som går i skolan om du spelar mycket som jag: lägg upp ett schema där du tar tio minuter åt alla ämnen du behöver plugga på och efter du pluggat så kan du spela. om du har glosförhör eller något sånt kan du plugga som sagt tidigare och sen spela typ en timme och plugga tio minuter igen och det kan du göra fler gånger om du vill men det gör jag aldrig själv mer än en gång.

Likes

Comments