Header

Ett måste, tycker jag. Har självfallet redan ett par i beige men dom är sönder.. Så är på jakt efter ett par nya små beautis! 😊

Vill ha i mini men färg har jag ingen aning om... Kanske mörkbruna.. Eller svarta.. Eller grå.. Eller kanske dom på bilden..? Åhh, jag har verkligen ingen aning.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Var tvungen att åka iväg en snabbis för att köpa min favorit igen, som tyvärr tog slut. Hann precis innan stängning😰

Likes

Comments

Min absoluta FAVORIT när det kommer till foundations. Helt underbar.​ ​Håller hela dagen, blir inte kakig/fläckig. Täcker till 100%. 

Använt denna foundation i mer än 3 år nu och tänker aldrig sluta använda den. Köpte den då nästan alla på youtube använde den och självklart ville jag testa precis samma. Inte ett dugg besviken och älskar den!

Likes

Comments

Tänk dig, måndag och det är dags att återgå till vardagen efter en kort men intensiv helg. Du kanske inte alltid orkar fixa den optimala outfiten då? Skulle inte tro det😉

Ett tips är ett stort halsband. Behöver inte ha en massa färger på sig bara för att man inte ska behöva se grå och tråkig ut.

Tänk dig en vanlig vit t-shirt, kan vara grå eller svart också, och sedan ett par vanliga jeans, kanske vita? Och till det ett snyggt stort halsband. Hur snyggt blir inte det?!! Du har knappt ansträngt dig för att få till den där optimala outfiten för dagen men ändå så lyckas du? På några minuter.


Likes

Comments

Har ni någon favorit på youtube ni bara dööör utav att kolla på dennes videos? Min favorit är iallafall Therese Lindgren. Har följt hennes kanal i över 1 år och längtar lika mycket tills nästa video laddas upp. Hon är en sån glädjespridare och hennes energi är helt amazaing.

Det jag älskar att kolla på är hennes vloggar, där man får se hela hennes liv, även mer privata saker. Som hennes ångest och socialfobi. Vilket jag känner igen mig myyyycket i.


Många utav er vet redan vet hon är och följer hennes kanal, så som jag, men jag hoppas att någon där ute klickar in på hennes kanal, för första gången och stannar där

Likes

Comments

Har fått en nageltid hos typ världens bästa tjej!! Sooo happy😃 Ska dit om endast några dagar och duktiga jag kan som vanligt inte komma på hur långa eller vilken färg jag vill ha.. Det enda jag vet är att jag måste anpassa längden till det som passar mig, alltså kan jag inte ha för långa då det inte passar min vardag, eller något liknande😄

Det jag funderat på är vita med guld, på två naglar, alltså en guldig på varje. Eller kanske milky naglar, lite mer basic.

Likes

Comments

Satt och plattade håret en vanlig morgon förra veckan och helt plötsligt lägger min plattång av. Fick en liten stöt och hela strömmen gick, när jag kom tillbaka från källaren där vi har elskåpet (eller vad det kallas) vägrade den att starta. BLEV SÅÅÅ HIMLA SUR😡 Fick ta mina julklappspengar och pendla iväg för att köpa en ny plattång. Något jag inte gjort på snar 3 år, så ni kan ju förstå att den var gammal😳

                           

En plattång ifrån GHD fick det bli. Kul för mig men liiite mindre kul för plånboken 😌  

Likes

Comments

Innan varje nytt år sätter jag mig ner och tänker igenom vad jag vill uppfylla det kommande året, och nu när det är 2016 har det blivit dags att göra en ny lista med olika punkter/mål som jag verkligen vill kunna bocka av under årets gång.

* Övervinna min socialfobi, något jag verkligen kämpat med och inte orkar med längre. Vill kunna åka vart jag vill och göra vad jag vill utan att vara rädd att fobin ska hindra mig.

* Söka hjälp, ett stort steg för mig att ta men jag känner att det är dags nu. Sluta må dåligt och lev livet. Du är ung och har sååå mycket att uppleva.

* Ta skolan mer seriöst, det är min sista termin nu i grundskolan och måste höja mig med minst 30 merit, KÄMPA.

* Börja gymma, ett måste. Jag tror på att man mår bättre om man gymmar, alltså psykiskt. Min depression har tagit över för mycket i mitt liv och jag tror att jag kommer att må bättre om jag hittar något BRA att sysselsätta mig med.

Sluta att skjuta upp saker och våga säga JA, kanske låter lite vuxet men jag är en sån person som kan skjuta upp saker bara för att jag känner ångest, vilket skapar ännu mer ångest för mig. Kan vara minsta lilla sak. Måste sluta tveka och bara säga det enkla ordet, JA.

Träffa nya vänner, denna punkt har alltid stått med i mina nyårslöften i flera flera flera år. Har aldrig blivit av då punkterna ovan har hindrat mig. Skärpning.


                          2016, new year, and happy new year-bild

Likes

Comments

Jag vet inte exakt hur jag ska börja detta inlägg. Älskar jag julen? Vet inte... Jag menar, har absolut inget att klaga på. Jag har det bra ställt med ekonomin och jag har min viktigaste familj kvar. Men det finns vissa familjer som inte har det. Det finns familjer som inte har möjlighet att fira jul, det finns familjer som inte har det bra ställt osv. Och jag tänker så otroligt mycket på det, dagligen. Jag gillar självklart julen, om inte ångesten fanns i mitt liv hade jag nog älskat julen. Precis som jag gjorde när jag var en liten flicka. Ett litet barn med stora drömmar. Det finns även många utav oss som har haft en dålig upplevelse kring jul. Kan öppet säga att jag är en utav de många personerna.

_____________

Julen är ändå rätt mysig. Det är mycket kärlek i luften, familjen är samlad, det är mörkt och kallt ute. Sen glömmer man ju inte all god mat, julgodis, gran. Allting är så annorlunda just denna dag, den 24 december. 

​Förra året var det en skit jul, och julen innan det och innan det x15. Men i år, idag. Tänker jag fira julen för att den är mysig, det händer bara en gång om året och jag ska fira den på det bästa sättet jag kan. ​Bara en massa mys och en extra tanke på alla mina medmänniskor. Oss, du och jag. 

Likes

Comments

Sitter nu som vanligt i sängen, lite halvdöd och skriver ett snabbt inlägg innan jag börjar att fixa till mig. Idag är det som sagt JULAFTON, vilket känns helt sjukt & jag måste till stan för att fixa några ärenden. Suck... Hade hoppats på en lugn dag men nej😉

____      🎄🎁    ____

Vet ett inlägg som kommer att komma upp om någon timme men mer vet jag faktiskt inte. Vad ska man skriva om denna dag som är speciell för många? Både positivt och negativt. Kommer förmodligen att berätta lite mer om mina julklappar senare😃 Men ja, det kommer i ett annat inlägg.

Ta hand om er nu mina fina. Glöm inte att ge en extra liten tanke på allihopa idag, och var snäll 😉

Likes

Comments