Header

Yeey!! Äntligen har den efterlängtade snön kommit till Jorvik! Jag har varit helt exalterad på att snön ska komma och som sagt nu är den här. Jag är så glad och ännu bättre blir det, eftersom Islandshästen har också kommit! Det är så underbart att den kan tölta och det ser så fint ut, kan inte börja mig att köpa en. Just nu har jag 408 starcoins och jag ska köpa en Islandshäst direkt jag får 1000 sc! Jag ska ha den så fort som möjligt :D

Ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi,  kram!

Här är "Icelandic horse teasers"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hörni! Jag gick in idag och skulle göra ett normalt inlägg då jag först skulle titta hur många visningar jag hade på ett utav inläggen. Jag går in och ser att det är 37 läsare på mitt senaste inlägg!! Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort att få upp läsare men tydligen så gick det! Jag ville börja det här inlägget med att säga tack så himla mycket till er som läser min blogg! Love UUU ♥

Julen kommer bara närmare och närmare och ni anar inte hur mycket jag längtar!! Dock så har inte snön kommit där jag bor än så man får bara vänta tills den kommer på SSO. Jag tycker att det är så mysigt med snö på Star Stable och att ta mysiga uteritter på kvällarna med en tjock fluffig häst - så underbart!

Jag kan även säga redan nu att på julafton den 24 December kommer jag lägga ut en överraskning! Jag har schemalagt ett inlägg till den 24 och jag är så spänd på att se hur det "går" - hoppas ni är lika taggade som jag! Det är bara att vänta så ser ni den 24 på bloggen!

Älskar er och tack till alla!! ♥

Likes

Comments

Det är nog många spelare - inklusive jag som vill ha mer saker och Star Coins.

Som en liten välkomstpresent till er som läser min blogg kommer det nu ut ett inlägg med olika värdekoder. Det är allt från kläder till star coins, dock så kanske inte alla fungerar då vissa kan ha utgått. Med tanke på att jag är lifetime spelare så vet jag inte om starrider koderna fungerar.

Om ni ser att det saknas nån kod skriv gärna i kommentarerna så skriver jag in den! :D

...............................................................................................................................................................................................................................................

Kläder

STARTREAT - starstable hoodie

3NEWITEMS - tröja, byxor och ballerina skor

ONFIRE - t-shirt

STARSWEATER4U - en tröja - tryck: starstables nya logga

SSOVEST4U - blå/vit väst

...............................................................................................................................................................................................................................................
Star Coins

MAYBELLE - 100 sc

THANKSGIVING - 100 sc

...............................................................................................................................................................................................................................................
Life Time

Endast koder som fungerar för lifetime spelare.

STARGIFT - vit jacka

TWOTEES - två tröjor

POLKADOT - en klänning

STARHAT - hatt med diamanter

PINKWESTERNSHIRT - rosa western skjorta

SUMMERJACKET - en blå jacka - till sommarn

STIPRDPANTS - randiga byxor

SSOSHORTS4U - randiga shorts

FREEOUTFIT - jacka, byxor

6HK74 - kort schabrak i brunt

EB58P - brun/gul sadel

...............................................................................................................................................................................................................................................

SNEAKPEAK

DET KOMMER SNART EN TÄVLING MED ETT MÖJLIGT LOCKANDE PRIS.

Likes

Comments

Min plan idag är att levla klart Bigeye till level 15 - han är nu i level 14. När han är i level 15 ska han få åka på en lugn semester till hästön. Just nu har jag 8 hästar hemma i mitt hemstall. Jag har satt en maxgräns på hästar i mitt stall vilket är 6 hästar max, och därför måste jag skicka 3 hästar till hästön. Jag ska skicka min Shire Bigeye - Starthäst Stormwhisper - Quarter Icebell på en semester.

Jag har 4 hästar att levla upp nu och det är väldigt störande! Alltid när jag har nån / några att levla tycker jag det är tråkigt och då tävlar jag typ aldrig.. Men såklart när jag inte har nån att levla så tycker jag att det är supertråkigt och jag vill bara kunna levla.


Likes

Comments

I onsdags kom efterlängtade tomten tillbaka! Jag har varit hos honom och fått lite julklappar varje dag, har varit riktigt kul att se att olika grejer man får :) Dock kom inte snön som jag längtar ännu mer efter men med tanke på att det är förta advent på söndag så bordet det komma onsdagen där på. HOPPAS HOPPAS!!

Även så har jag bytt hemstall till New Hillcrest Stallet i Epona - det nya stället i skördebyggden. Väldigt mysig och såå fint med att ha stallet på stranden.

Just nu håller jag och min kompis på med en helt galen grej! Vi ska spara till 3000 sc. Vi har räknat ut att det kommer ta ändå till Maj att få ihop allt - vi ska klara det, haha peppar varandra varje lördag när vi får veckopeng.

¤ längtar såå till vintern ¤


Likes

Comments

Tjejen bakom skärmen finns det inte överdrivet mycket att veta om. Jag är tretton och kommer från Borlänge och har i hela mitt liv varit mycket intresserad av hästar och dataspel. Jag började rida på ridskola då jag var 9-10 år gammal. Hästarna är ljuset i mitt liv och ingenting slår ett bra ridpass. Övriga intressen innefattar bland annat sjunga, skriva och att vara kompisar - den här bloggen är därmed ett stort intresse.

Innan tiden på Starstable online spelade jag Starstable på skiva. Det är en stor skillnad på dom två men ändå är det lika spel! Mitt hästdatorspel har lett till att jag driver min egna hemsida på weebly.com - klicka här för att komma in på den. många olika bloggar och jag har även provat på att göra lite youtube-videos men känner dock att blogga är det bästa för mig.

Jag finns på server 3 - Fluffy Unicorn under namnet Gloria Diamondbridge. Vissa kallar mig Gloor vilket jag tycker är jättekul :D Jag har från första början funnits på server 1 - air star, men när det kom en står uppdatering vr jag tvungen att byta sen jag jag skulle byta tillbaka var den full..  En medlem i den lilla aktiva klubben Mega Wings där jag trivs bra. Jag är inne minst en gång om dan men kan ha perioder då jag inte är inne så mycket p.g.a brist på tid. Jag har ju skola och läxor vilket gör att jag inte alltid är inne så länge...

Har inte ett stort antal hästar men satsar på fler inom kort:

  • Stormwhisper aka. Storm, Jorvikiskt varmblod
  • Miniprincess aka. Princess, Danskt varmblod
  • Thunderboy aka. Marabou, Morganhäst
  • Midnightshadow aka. Midnight, Nordsvensk
  • Gigaqueen aka. Giga, Arabiskt fullblod
  • Icebelle aka. Belle, Quaterhäst
  • Angeltorch aka. Angel / ängel, Andalusier
  • Wildboy aka. Boy, Jorvikisk ponny
  • Roseprincess aka. Rose, Jorvikisk ponny
  • Bopohou Tymah aka. Tymah, Jorvikisk ponny


För att sammanfatta mig i spelet så är jag väldigt skrivglad i chatten men hatar spam vilket innebär att jag inte spammar! Jag tävlade mer förr men inte lika mycket nu men jag försöker komma igång igen. Namnet Gloria betyder "ära", och Glorias hela namn blir alltså "Gloria Diamantbro". Detta var inte tänkt att det skulle låta bra när jag tänker efter men det låter ju bra på engelska :)

​                                                                                                                                                                 

Jag har några mål inom SSO, och vi får se om jag lyckas uppfylla dom:

- Äga 23 hästar

- Köpa alla föremål på min shoppinglista

- Äga tre rosetter från var championat - brons, silver och guld

- Få 4000 sc

- Få en välkänd blogg

- Börja fiska minst 4 gånger i veckan

- Vara beundrad med alla olika fraktioner

Följ gärna för mer inlägg och hjälp till att göra bloggen stor så hörs vi hörni.

Likes

Comments

OUTFIT 1.

 
Keps: Uppdrag vid Björn och Agneta.                                                   Linne: Fått av Martina i Jarlaheim.
Handskar: LifeTime Butik 0 JS                                                 Shorts: Fort Pintas Shop "brevid" posten. 
Skor: Uppdrag i Jarlaheim.
 
 
Keps: Kockkeps fått från Anys mamma.           T-shrit: Tackgåva för all hjälp ab Felicity i Firegrove.
Handskar: G.E.D. 420 JS- ? SC                       Tights: Swag-tights Jarlaheim 4800 JS- ? SC
Skor: Vita skor vet inte var dom är köpta 3170 JS- ? SC.
 
 
Hatt: Fått från Björn och Agneta.                     Shorta: Köpt på Hästmarkanden 2550 JS- ? SC
Byxor: Från silvergalde byn brevid klubbfix 6520 JS- ? SC
Handskar: G.E.D. 420 JS- ? SC                      Stövlar: LifeTime butiken 0 JS- 0 SC
 
Alla priser stämmer kanske inte och om ni vill veta mer exsakt vart alla grejer finns så skriv en kommentar om vad ni vill veta! Ses kanske imorn. ?
 
Puss och kram!

Likes

Comments

FÖRSTA DOPPET I ÅR!

 
Hejsan. 
Idag tog jag och Midnight en liten sväng till Fortpinta strand eftersom det är sommar och dags för att bada. Det är inte bara första doppet för i år utan också första doppet för Midnight. Jag trodde att han skulle vara livrädd eftersom han är rädd för att åka färjan. Men han älskade det. Det blir ett kort inlägg idag också men det blir ett långt imorron.
 
Puss och kram. 
 
 
PS: Var på stranden med Johanna Dawnstar och vi fikade tillsammans.

Likes

Comments

Hejsan!
ÄNTLIGEN har sommaren kommit tillbaka. Blir ett kort inlägg nu men kommer ett till 100 % på fredag ( kanske imorn ) Puss!

 

Likes

Comments

Hejsan!

Välkomna till veckans uppdatering som innehåller helt nya uppdrag!

Nytt skoj på Ön
Den här veckan fokuserar vi på Paddockön och allt startar med ett besök hos Dorith. Skumma planer från G.E.D, pumpaproblem, olydiga får och jakten på en försvunnen bok ligger till grund för de nya uppdragen denna vecka!

Vi hoppas ni ger G.E.D-krypen vad de tål, för inget ska få komma emellan en flicka och hennes mobilmottagning!

Skoj, skoj, skoj på Paddockön!
Skoj, skoj, skoj på Paddockön!

För att kunna göra allt skoj på Paddockön måste du först ha gjort uppdragen med Loke och de försvunna hönorna!

Nya fina kläder!
På bilden ovan ser ni ett litet smakprov på några va de nya stiliga kläderna som numera säljs i butikerna runtom Jarlaheimstorget. Eftersom ni kommer vara i närheten och ha kul på Paddockön tar det inte lång tid att rida över och kolla in de nya kläderna!

Ett helt nytt lopp!
Medan du springer runt på Paddockön och försöker hjälpa alla med sina problem, kommer du att arbeta mot ett helt nytt och superkul lopp! Ge Paddocköns Vildmarkstävling en exklusiv provtur innan det blir till det nyaste dagliga loppet i Jorvik!

Väderleksrapport
Det värsta vintervädret har gett sig av från Jorvik då snön hunnit smälta i och med att det blivit varmare!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är ute på vägarna och letar efter en ny plats för sin hästmarknad!

Ha så roligt på Paddockön!
önskar Star Stable-gänget

Likes

Comments