Header

Jag satt precis nu och skrev ett ganska långt inlägg om vad som hänt nu sen i onsdags när vi fick sommarlov, lite om vad som hände på kvällen då och lite tankar om sånt men så skulle jag lägga till en bild på mig och Linus med våra kläder vi hade då på dagen men precis när jag släpper bilden så bara försvinner ALL text, gaaah blir så arg varför vill inget fungera när jag äntligen tar mig tid och ska göra något??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vissa dagar är lite mer underbara än alla andra dagar, just igår va en sån dag! Dagen började med att jag sov till klockan var ungefär 12 vilket jag kände var väldigt välbehövligt eftersom att jag inte sovit ordentligt på fleera veckor. När pappa då väl kom upp och väckte mig hade han gjort GOD frukost/brunch som vi satt länge och åt.
Senare mot eftermiddagen eller något skjutsade mamma in mej, Ebba och Matilda till skutskär där vi mötte Emmi och köpte en massa godis, jordgubbar och annat gott. Som vi sedan satte oss vid willysbadet och åt och bara myste.
Sen vad kvällen led gjorde vi massa annat också men det tog vi inte med här.

Nu är jag iallafall påväg till Tierp med pappa och Linus för att titta på lite race, som jag längtat efter allt sedan söderhamn!

Likes

Comments

Ibland blir jag så himla trött på männskligheten, jag sitter just nu på bussen påväg in till Gävle för att gå och träna. Jag kände för en liten stund sen hur det började snurra i huvudet och händerna började darra lite smått så jag tar fram min blodsockermätare för att se om det är det som är felet, mätaren visar 3.3 vilket är för lågt så jag tar fram mitt dextropaket och äter tre stycken bitar. För en utomstående människa ser det förmodligen ut som om att jag bara pular in sockret för att det är gott, men så är det verkligen inte jag tycker egentligen inte ens om dextro men jag har ju inte så mycket mer val än att äta dom om jag inte vill bli ännu mer yr och darrig eller till och med svimma.
Men nu till själva grejen medans jag satt med mitt dextropaket och "tryckte" i mej sockret så sitter det en tjej snett bakom mej och verkligen tittar på mej och jag ser i hennes blick att hon tänker nått i stil med "fyfan va hon tjockar i sig, borde hon verkligen äta sådär mycket?" liksom hallå mind your own business! Vill jag äta massa så äter jag massa vill jag inte äta så äter jag inte, jag är ju dessutom sjuk och har ännu mindre val om vad jag ska eller inte ska äta.

Så kort sammanfattat; sluta dömma folk efter vad dom äter, jag är trött på männskligheten och jag skulle verkligen vilka ta en semester från min diabetes nu! På onsdag "firar" dessutom min diabetes 6 år. Fuck dej diabetes skaffa ett eget liv och lämna mig ifred!

Likes

Comments

Usch det var längesen jag skrev något här! Dels för att jag inte haft tid och dels för att jag helt enkelt inte haft någon inspiration till atg skriva, det kanske blir bättre nu när det snart är sommarlov eller kanske inte vi får se helt enkelt!

Iallafall så sist jag skrev något skulle vi åka till Stockholm på konfa läger vilket var helt underbart, på freagen gick vi bara runt på stan och på kvällen gick vi på bio, run all night tror jag den hette tyvärr var det lite för mycket skjuta och slåss i den för min smak men många andra som var med tyckte den var bra så, sen på lördagen gick vi bara runt på grönan och söndagen var vi och hälsade på nunnor i Enköping. Helgen var helt enkelt jätte bra och allt kändes himla bra!
Och nu i lördags konfirmerade vi oss dessutom påriktigt i kyrkan, haha ååh så tråkigt det va att sitta i kyrkan i ungefär två timmar! Men vi gjorde iallafall vår redovisning vilket var ett bröllop där jag var präst och jag är så himla stolt och glad att jag klarde det för jag har egentligen sjuk scenskräck men stod ändå där inför 150-200 pers och genomförde ett helt bröllop!
I present efter det fick kag iallafall mitt skinnställ (!) (fast det fick jag ju redan för lite mer än en månad sen) lite smycken bland annat ett armband från Laila Bagges egna märke Rock by Sweden och lite annat smått.

En annan sjukt härlig sak är att det är bara 9 dagar kvar till sommarlov! (om man inte räknar idag) Ska bli så väldigt himla jätte skönt, jag är så otroligt skoltrött nu så det är inte sant!

Bilden som ligger nedanför är en bild från i lördagskväll då jag, Ebba, Emmi och Emma trotsade regnet och åkte till Furuvik för att se Hoffmaestro, jag kan då säga att även fast regnet nästintill öste ner och jag inte alls var taggad från början så kunde det nog inte ha blivit ett bättre avslut på dagen!

Likes

Comments

Idag har varit en otroligt bra dag! Vet ni varför? jo det var nämnligen årets första race för mig! Det var förvisso bara test & tune men bara grejen för nu är liksom säsongen igång på riktigt. Bäst av allt just idag är väl förutom att allt börjat igen så körde jag öven person bästa i hastiget, förra året hade jag ett pb på 157 km/h men idag serni körde jag 163 km/h!! Så himla skönt att komma ut bara några få repor in på dagen slå pb, egentligen hade jag väl inga som helst höga förväntningar inför dagen då förra året var väldigt struligt hit och dit både maskinellt- och förar-mässigt, men i år SKA bli ett bra år det bara är så!
Annars då? imorgon åker jag på konfaläger i Stockholm medans resten av familjen åker till Orsa för lite mer race. Så sjukt taggad på helgen även fast jag väldigt gärna hade följt med till Orsa också.
Så en enkel sammanfattning av veckan är som ett berg startade från botten, av olika skäl som inte kommer att skrivas ut här, ändå upp till toppen!

Likes

Comments

Hallihallå!

Idag har varit en riktig bajsdag jag har varit på så otroligt dåligt humör hela dagen, varit trött och dessutom haft världens mensvärk... till råga på allt så har vi det sjukt oroligt (?) i klassen just nu och just idag har nog varit en av de värre dagarna. Just nu så är det väldigt många tjejer i klassen som inte alls mår så värst bra av olika anledningar (det finns säkert många bland killarna också som inte mår bra men jag har inte så bra kontakt med dom så jag vet inte riktigt.) så det har blivit mycket jobbigt prat och grejer både på raster och lektioner vilket gjort att vi missat ganska mycket lektionstid och grejer tyvärr, och såklart när det händer något så ska vissa människor som inte egentligen alls har med saken att göra komma och lägga sig i och massa så, så det har varit ganska mycket bråk, uppkäftighet och konflikter idag vilket jag tycker är väldigt jobbigt och jag är ganska säker på att de är fler än jag som känner att det tar väldigt på krafterna dagar som idag.

Men det var ju inte det jag skulle prata om just nu egentligen utan jag tänkte ju skriva om näthat och mobbning. Jag har faktiskt hela mitt liv varit väldigt förskonad mot näthat tack och lov, det har kommit någon liten kommentar då och då men absolut inget märkvärdigt eller något jag tagit åt mig av, men nu förra veckan var det en gräns som överskreds! Det var någon, förmodligen på skolan, som gjorde ett hat konto på ask som hette "rotskärs gossip" eller något sånt jag är inte helt säker, där det inte stod ett enda vettigt eller snällt ord på hela sidan.

Bland annat stod det saker om mig och många av mina vänner i klassen. Om mig stod det till exempel att det går rykten om att jag skickat nakenbilder till hela skolans killar och jag blev så himla äckligt arg liksom varför i hela friden skulle jag skicka bilder på mig själv till en massa killar när jag för det första har min Wille och sedan för det andra har ganska sjuka komplex över min kropp så jag är glad att jag ens klarar av att gå och bada i bikini på sommaren.

Jag blir så himla arg på mänskligheten ibland! Jag förstår verkligen inte hur någon kan tycka att det är kul att sitta bakom telefonen eller datorn och skriva massa anonymt skit till människor som förmodligen inte ens gjort något mot de bakom kontot, vad jag vet så finns det ingen på skolan som jag är på riktigt ovän med eller något sådant. Jag skulle nästan kunna tycka synd om människorna som sitter bakom kontot om jag inte visste hur jävla dåligt dom får vissa att må, jag brukar vanligtvis bara låta sånt där vara men nu när de skrivs om både mig och flera av mina nära vänner då går dom för långt.

Det var iallafall några som gick till vår mentor och pratade om det där kontot så att lärarna kanske skulle ta tag i det och göra något, jag vet inte vad men vad som helst, tyvärr så hann kontot tas bort innan lärarna hann göra något överhuvudtaget. Förmodligen för att de vart rädda för konsekvenserna som skulle komma om de kom fram vilka det var, men ja lärarna vet om det och kontot kommer tillbaka lite titt som tätt med några frågor som ganska snabbt blir borttagna så förhoppningsvis hinner någon göra något om det kommer fler gånger.

Så vad ska man egentligen göra åt allt det här med näthat? Vi gick ju som sagt till mentorn det tycker jag är bland det bästa egentligen att gå till en vuxen, annars så tycker jag att det är så sjukt viktigt att prata med någon överhuvudtaget en kompis eller något så att man inte bara går och håller inne allt man blivit utsatt för för till slut så blir allt för mycket.

Tack och hej mina sötnosar och ta hand om varandra! Var snäll och stå upp för de som du vet har det svårt eller behöver stöd i vad som helst❤


Likes

Comments

Just idag tänkte jag skriva om en sak som jag blir så äckligt irriterad på, nämligen fördomar kring sexuella läggningar. Jag är ju som jags skrev i 20 sanningar om mig inlägget pansexuell vilket då innebär att jag skulle kunna bli kär i vilket kön eller icke-kön som helst, jag går helt enkelt bara på personlighet och skiter i vad personen har mellan benen eller väljer att identifiera sig som.

Men nu till själva grejen, fördomarna! Det har hänt flera gånger att jag hört, inte bara runt mig utan många andra har berättat sina egna historier också, människor prata om allra främst bisexuella och pansexuella (men allra mest bisexuella)och sagt saker i stil med "men tänk om hon blir kär i mig nu" eller "men hon går bara ut med det där för att ha en ursäkt för att kunna ragga på alla och få dom i säng" men liksom hallååå, bara för att jag skulle kunna tända på dom betyder det ju inte att jag tänder på precis alla!

För precis som alla andra människor så dras ju jag till människor med vissa utseenden och personligheter och allt vad det är. För liksom jag har hört det någon gång i min klass i början efter att jag kommit ut och allt "Men tänk om hon skulle bli kär i mig nu då, det blir ju hur pinsamt som helst!" men det är exakt som med killarna i min klass eftersom att jag har gått med de flesta i snart 9 år så har jag väldigt svårt att få känslor för dom, jag säger absolut inte att det är fel eller något med att bli tillsammans med någon efter 9 år tillsammans utan bara att sannolikheten att jag blir det är väldigt, väldigt liten.

Sen vad är grejen dådå? skulle jag bli kär i just dej men du inte känner samma sak så blir ju det som med vilken annan människa som helst, man fortsätter ju helt enkelt bara som vanligt som vänner om vi var det innan och var vi inte det innan så fortsätter vi väl bara som det var på det sättet.

Blir bara så sjukt trött på alla fördomar och shit jag är ju liksom fortfarande bara en vanlig människa som alla andra, enda skillnaden är att jag har det stora privilegiumet att kunna bli kär i andra kön och icke-kön än bara det motsatta.

Fast nu är det ju så att alla oroliga tjejer inte behöver oroa sig över det eftersom att jag nu har min alldeles egen prins Wille/Cherry.

(han har för den delen precis just idag skaffat en blogg även han såå kika in där nu! http://nouw.com/cherrywille )

Likes

Comments

Hallihallå!

Jaa ni imorgon börjar skolan igen, som jag längtat, eller? Nemen seriöst har verkligen ingen som helst skollust kvar​, dagarna bara känns längre och längre segare och segare. Men men det är bara 58 dagar kvar sen får vi äntligen sommarlov!! 

Iallafall så har vi ju haft påsklov nu och jaa jag har faktiskt nästan inte gjort ett enda dugg och det känns så himla skönt, i fredags var jag med några vänner till Gävle och tittade på filmen Insurgent på bio och idag var jag först med på Linus match och tittade (de vann med 7-1 yaaey)sen var jag på nån konfa träff grej i Tierp.

Men det allra bästa som hänt på lovet är att jag har börjat prata med en pojke, Mr. Körsbär, och han... han är bara världens bästa! Nejmen han är verkligen hur söt och snäll som helst, igår natt eller ja natten till idag så satt vi och skypade i sammanlagt 4 timmar i sträck, hihi, jaa och idag så har vi också skypat och kikat och ah såå.. Sen alltså vi har så sjukt mycket gemensamt med både intressen och musiksmak and stuff så jaaa allt känns bara sådär väldigt bra just nu!

Meeeen det sorgliga i det hela är att han bor i Stockholm och jag, jaa jag bor i Älvkarleby... och ännu en sorglig grej är att jag ska kliva upp och göra i ordning mig för skolan om ungefär 6 timmar och 20 minuter....

Jojuste jag har dessutom dragit på mej världens förkylning så idag när vi satt i kyrkan höll jag på att bli knäpp på min näsa som bara rinner och kliar hela tiden, haha Emmi trodde till o med att jag satt i bänken och grät när jag egentligen bara satt och snorade och fick tårar i ögonen av den ENORMA nysen jag hade på gång. Haha jaa fast jag skyller allt snor och grejs på min kära pappa som blev sjuk först i familjen som i sin tur smittade mamma som smittade mig, men vänta ni bara så ska ni se hur mycket snor jag kan uppbringa i Linus hjärna med mina baciller, fniss.

Men tack och hej nu ska här sovas.... eller fortsätta kikas, det visar sig!


Likes

Comments

Det var så himla fin måne igår kväll så efter att jag och mamma kommit hem från kyrkan (vi var där för att jag var tvungen med konfan men jaa) så tog jag med kameran ut på gården en liten stund och lyckades väl få till någon bild helt någorlunda iallafall, men det är så sjukt svårt att fota måne och stjärnor tycker jag.​

Likes

Comments