Så vad skriver man om i sin blogg för att den ska vara intressant? Jag har ingen aning för jag är väldigt ny på det här med att blogga. Visst, jag har haft lite olika bloggar på olika communities osv men inget seriöst. Men jag tycker om att skriva, jag är mycket bättre på att uttrycka mig i skrift än vad jag är i tal. Så jag hoppas att åtminstone någon tycker om denna blogg, för sålänge någon läser den så kommer jag att fortsätta.

Men vem är jag då? Knappt att jag själv vet haha. Jag är 20 år och bor i Stockholm men har mitt hjärta i Göteborg där jag föddes. Älskar allt som har med alternativa kläder, smink och hårstilar att göra och älskar att experimentera med mitt utseende. Just nu jobbar jag väl mest och håller på att ta mitt körkort, men annars umgås jag med min pojkvän och mina vänner, går på spelningar, shoppar mer kläder än vad jag behöver och gråter till Håkan Hellström.

Ska försöka uppdatera bloggen så mycket som möjligt men det beror helt på hur jag mår och hur mycket annat som pågår i mitt liv.

Ha det bra så hörs vi <3

Likes

Comments