Header

Allmänt

Igår var jag och Micke ute i skogen och gick. Vi tog med oss varm choklad och bullar. Vi gick ungefär en 40 minuter innan vi satte oss och fikade. Blixten fick även lite godis och vatten såklart. Det är så kul att se hur glad Blixten är i skogen. Han springer och springer och han mår så bra. Idag har jag bara vilat hela dagen, har känt mig väldigt trött. Var i Norrtälje i fredags förresten och hittade ett par nya jeans och ett par supersnygga kostymbyxor i klarblå. Har behövt nya byxor ganska länge nu så det är skönt att ha det gjort.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Idag är det tisdag och det har inte hänt ett skit egentligen men i helgen har jag varit i Stockholm med lillsyrran Sigrid. Vi hälsade på farmor över dagen på lördagen. Vi fikade och hälsade på hennes syster Maj. På kvällen drog jag och Sigrid in till centralen och mötte upp en kompis till Sigrid. Vi tre gick sen på Drottninggatan några timmar i butiker innan jag och Sigrid drog hem lite senare. Jag sov sen över hos henne och det bästa med hela kvällen var att jag fick sova med min Bus. Bus är min katt som jag har haft sen jag var tolv, han bor nu hos mamma.

Likes

Comments

Allmänt, MITT HANTVERK

Hey :D

Sist ni hörde av mig hade jag ett vikariejobb på gång. Det gick bra och det var kul att få komma ut och jobba, har dock inte fått några fler jobb erbjudanden sen dess. Men har haft lite annat för mig. Har varit på hårsalongen hårboden i Hallstavik och fått en supersnygg klippning, blev lite page liksom. Har beställt hem massa bilder också så att jag ska kunna fortsätta med min scrapbook också, var längesen jag pysslade med den. Har dock haft annat pyssel för mig, Micke och jag påbörjade en hundkoja för en månad sedan. Vi har limmat ihop två kartonger som vi klippt ut dörrar och fönster på. På väggarnas utsidor har vi limmat på en gammal vaxduk vi hade hemma. Till taket har vi klippt ut röda takrännor av hårt rött papper och limmat på. Vi har även gjort en liten utegård med ett staket som vi har gjort utav klädnypor som vi brutit i två delar. Gården har även ett träd som vi har gjort utav en plastblomma som vi klippt sönder och sen limmat ihop till träd med grenar. Blixten ligger där inne i kojan ibland iallafall och Micke och jag är väldigt nöjda med resultatet. Idag ska jag städa lite här i lägenheten.

Likes

Comments

Allmänt

Tjena. Sitter på bussen nu påväg till Norrtälje. Ska storhandla med Micke. På torsdag ska jag jobba som vikarie igen förresten, på ett annat dagis än tidigare. Ska bli jättekul att komma ut och jobba igen. Hörs senare.

Likes

Comments

SKÖNHET
Untitled #2

Klicka på bilderna nedan för att komma till produkterna.

Likes

Comments

Allmänt

Har haft huvudvärk i tre dagar nu, fattar inte varför. Håller precis på och dricker en treo nu så får vi se om det blir bättre sen. Har jättemycket disk att ta hand om idag :/. Har fått fler jobberbjudanden som vikarie förresten. Ska jobba 25:e januari igen vilket känns jättekul. Ska även in till Norrtälje i veckan för att fixa ett nytt pass eftersom mitt har gått ut. Vad har ni för väder förresten? När jag gick ut med Blixten i morse blåste det som sjutton. Det är riktigt kallt och blåsigt här :(. Hade inte så mycket mer att skriva idag,haha. Men vi hörs.


Vad tycker ni om bilden? Sigrid tog den på mig och Blixten här om dagen när vi var på väg ut.

Likes

Comments

Instagram@freyizzz