Hunser ut av vinduet, snøen lager et lett teppe over verden som en forsegling sådet blir tid til ettertanke. Hun gnir den såre armen og ser hvordan de blåmerkene lager mønster i huden. 

Allerfaringen som ligger bak disse merkene. All smerte og all terror. Han vistehvem han var med en styrke og en kraft som slo pusten totalt ut av henne. Somen demon spydde han ut ord som skulle bryte ned å gjøre henne liten. Hun skulleføle seg liten og samtidig være hans tjener.

Hennesegne ønsker og behov ble visket ut og livet ble en annens, ikke hennes liv slikhun hadde visjon om at det skulle bli....

-Utdrag fra "Glimt fra  Livet"

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 26 Lesere

Likes

Comments

 

Den vonde følelsen i magen fikk rett denne dagen også. De brutale handlingene tok stadig nye vendinger. Jeg visste det kom til å skje en dag. Likevel var det en del av meg som ikke kunne tro det. Mine egne kaniner. Brutalt slaktet. Utstillingskaninene endte sine dager på middagsbordet. Mitt eget. Mens pelsen hang til tørk i kjelleren, og fliret til jegeren lekte seg tilfredsstillende rundt munnen hans.

«Livet,»tenkte hun stille, livet er faen meg smertefullt. Allting kan gå i tusen biter.Hvordan får jeg bitene sammen igjen, og vil de egentlig passe?»


- Utdrag fra "Glimt fra Livet"

  • 27 Lesere

Likes

Comments

Når et belteav liv og et belte av død flettes sammen hva blir da resultatet? Et indre ønskeåpnes med levende bevis på at det vil åpnes et nytt aspekt som omhandler etnytt tenkesett.

Nye kapitler skrives og nye dører åpnes.

Er det slik det føles  å ha fått livet i gave?

Det å ha fått en ny sjanse herpå jorden.

Frykten somstadig vender tilbake. Frykten som har med seg mange fysiske «hjelpere». Thesilent warrior, den vi allehar mer eller mindre.

- Utdrag fra Det er ditt liv/Glimt fra LIvet​

  • 30 Lesere

Likes

Comments

Det smalt i døra, tunge steg bryter stillheten. Hun ser opp, klar til å ønske neste kunde velkommen. Kunden på den andre siden av disken bærer bildet som sitter fastbrent på netthinna. Mange spørsmål har rast gjennom hodet siden januardagen, mange hvorfor og mange hvordan…..

Bildet av en mann i hettegenser og skjerf foran nese og munn, det kalde våpenet å høyre hånd. Løpet rettet mot hennes hode kaldt og tungt. Stemmen som gjallet gjennom rommet – «hit med penga!!»

Følelsen av redsel, angst og overlevelsesinstinktet som raste gjennom kroppen. Alt skjedde raskt! Plutselig var hun alene igjen. Alle pengene i kassa forsvant ut døra sammen med mannen og hans kalde våpen.

- Utdrag fra Tunge Minner, Glimt fra Livet.

  • 40 Lesere

Likes

Comments

«Du må faen ikke tro at mora di kommer tilbake til deg din jævla
horeunge. Du duger ikke til noen ting, ikke til noen ting, hører du det??»


Ordene hans traff henne som piskeslag i ansiktet. Som iskaldt vann
flommet de gjennom henne, og la seg som et stramt bånd rundt brystet
hennes.


«Du må faen ikke tro at noen er glad i deg, din jævla udugelige
drittunge!».


Febrilsk bet hun tennene sammen mer eller mindre bevisst. Hjertet
hamret så hardt at hun kjente det suse i ørene. Hun ville for all del ikke
vise at hun gråt. Tårene skulle ikke forråde henne.


Han satte flaska til munnen og tok en grådig slurk. Det ville blikket
hans sveipet over henne, og munnen hans formet et fandenivoldsk smil.
Hånlig latter kom ut av magen hans sammen med den sure lukta av
brennevin.

Ûtdrag fra Glimt Fra Livet. Selvopplevd. Uten filter.

  • 40 Lesere

Likes

Comments