SKOGSBÆRDRØM

Inspirasjon, Dessert og kaker


Hjemmelaget is!

Det er virkelig ikke mye som slår en ordentlig hjemmelaget is. Eksplosjon av smaker og som kan varieres i det uendelige alt etter hva som frister og hva man eventuelt vil servere sammen med isen. Da T fikk påvist laktoseintoleranse begynte jeg å ekspremitere enda mer med mat, kaker og dessert enn før og en av de første tingene jeg prøvde når det kom til dessert var hjemmelaget laktosefri vaniljeis i håp om at også han skulle kunne nyte en god is. Og for en suksess og for en smak! Hvorfor hadde jeg ikke laget det før ?

Så da begynte jeg å prøve meg på litt andre varianter som denne skogsbær isen. For en nydelig kombinasjon det ble mellom søtt og friskt, virkelig en skogsbærdrøm ♡


Homemade is always

a good idea!


Hvem sier vel nei til hjemmelaget is ?

Is kan jo serveres sammen med så masse annet, sette prikken over i` en sammen med en kake, på en dessert i tillegg til å være fullverdig og farlig god som den er.

Klarte jeg å friste noen ?

Det beste av alt er at det er absolutt ikke vanskelig å lage og gjør du som meg og ganger oppskrift både to og tre ganger har du is i fryseren en god stund fremover, klar til å spises ved besøk eller hvis søtsuget skulle melde seg. Kunne du tenke deg å teste dette ut selv kommer oppskrift på basis hjemmelaget vaniljeis og skogsbærdrøm i morgen.

For flere dessert eller kakerelaterte innlegg følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

#dessert #hjemmelaget #is #inspo #inspirasjon


Liker

Kommentarer

Helene
Helene ,
Tenker T er fornøyd med isen,ser godt ut 👍
glimt
glimt,
Falt i smak det vet du 😊 Når det er noe søtt er han fornøyd 😂🙊👍 nouw.com/glimt
hayatiim
hayatiim,
Gleeeder meg til oppskrift 😃 Bare håper alt jeg trenger finnes her da haha!nouw.com/hayatiim
glimt
glimt,
Så gøy å høre du vil prøve! 😃 Oppskrift kommer om ikke lenge 👌 Hør gjerne fra deg etterpå så jeg får høre hva du syns 😊nouw.com/glimt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229