PERSONLIGE KULER PÅ JULETREET

DIY, Interiør, Inspirasjon, Personlig


Å pynte juletreet med noe personlig, noe som betyr noe for deg på eller annen måte, knyttet til et øyeblikk, noe minnerikt ❤Jeg og lille har en tradisjon hver jul hvor hun får velge to nye kuler til treet og som samtidig gir oss minner å tenke tilbake på når vi ser på kulene. Alikevel er det to kuler som betyr mer for meg enn noe annet. To kuler som for meg betyr så uendelig mye, som symboliserer og sier så mye, disse to ❤


. . .


Så enkle men samtidig så fine, elegante og ikke minst meningsfulle! Å bli mamma var et ønske så lenge, var noe jeg hadde drømt om i så mange år og lite visste jeg at veien dit skulle bli alt annen enn enkel, at det skulle gå så mange år før det det ønsket gikk i oppfyllelse. Og akkurat derfor betyr de to kulene ekstra mye for meg. Derfor er disse to kulene noe av det vakreste og betydningsfulle på hele treet!

Disse lagde jeg til vår første jul sammen og da blir det på en måte ekstra betydningsfullt ❤ Alt jeg gjorde var å ta hvite kuler jeg alt hadde, bestilte personlig navn med lim ( som et klistremerke), ønsket font og farge på Ebay for 11.kr ( du finner det HER ) og satte på en rød sløyfe. Hver gang jeg ser på disse blir jeg så takknemlig og gir meg en så god glede og verdens største smil!

.

Ønsker dere en fin førjulskveld og dager. Nyt tiden og øyeblikk med nære og kjære ❤

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #diy #tips #inspirasjon #homemade #hjem #personlig


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229