PERSONLIGE JULESTRØMPER

Inspirasjon, Interiør, Jul


Noe har skjedd! Noe sjokkerende, litt skremmende og jeg så det aldri komme. Hvem skulle tro at hun som egentlig ikke kan huske sist hun hadde skikkelig julefølelse, noe positivt å forbinde med julen siden hun var ganske ung plutselig skulle snu på flisa ? Noe har skjedd! For jeg kunne aldri i min villeste drøm trodd på meg selv om jeg hadde sagt for et par år siden at jeg kom til å begynne planlegging av jul allerede i slutten av september og FAKTISK begynne å glede meg til prosjekter, ting jeg skal lage som adventskalender til lille prinsessa, pynt o.l. At jeg også FAKTISK gleder meg til førjulstida og jul i år, det kribler faktisk!

Hvem skulle trodd at jeg allerede har bestilt og har klar personlige julestrømper ? At 14 av de 24 kalendergavene til lille prinsesse allerede har vært i boks en stund, at noen julegaver er i boks. De som kjenner meg godt hadde ikke trodd på meg uten bevis mest sannsynlig, haha. Mye av det har nok med lille å gjøre. Se magien ved julen gjennom hennes øyne, ta del i iver, glede og bøtter og lass med øyeblikk og gode stunder. Det finnes jo ikke noe finere enn å se den magiske julen gjennom barns øyne! Takket være henne har jeg blitt glad i jula igjen ❤

Så mens jeg allerede var inne på Ebay og så etter helt andre ting havnet jeg av en eller annen grunn over på å sjekke ut mye rart til jul. Når jeg var ferdig og logget meg ut av Ebay hadde jeg handlet julestrømper, røde velour putetrekk, merry christmas putetrekk, falske roser, samt noe av det som skal bli årets kalendergave til lille M. Tenkte at siden postgang på ting man handler fra Ebay kan være litt variabelt og jo nærmere jul man kommer jo lengre tid vil det ta at jeg skulle dele disse interiørkjøpene da jeg ble superfornøyd med alt! Jeg har tidligere delt de flotte røde rosene og nå kommer julestrømpene.


Ho ho ho 

A very merry

christmas 


Julestrømpene ble jeg virkelig fornøyd med! Jeg var veldig spent på kvalitet og farge, det er jo alltids en risk med begge deler når man handler på Ebay men disse var akkurat som jeg håpet og litt til. Dyp nydelig rød farge og rett og slett gjennomført! I tillegg var broderingen forseggjort og fonten var lekker. Fra jeg bestilte til de kom i posten tok det tolv dager, noe som gir et ekstra pluss. Når man finner sånne kjøp til en hyggelig pris og varene står til forventning kan man ikke annet enn være fornøyd! Anbefaler virkelig strømpene og selgeren.

Du finner julestrømper HER

.

Flere julete innlegg vil komme nå fremover så følg med.

. . .

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen for nye innlegg HER

.

#inspirasjon #ebay #jul #inspirasjon #interiør #hjem #tips #shopping


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229