MILEPÆLER, KLARE SELV OG BELØNNING

Hverdagsglimt, Barn, Inspirasjon

Samarbeid / sponset produkter

Alle disse milepæler og mestringsøyeblikk som kommer på rekke og rad for tiden for lille, å se at man klarer selv ❤ Det gir både en boost, øyeblikk og glede for både liten og stor og ikke minst mammahjerte sprekker nesten av stolthet når man ser og tar del i det.


I disse dager hvor lille virkelig er i klare selv modus på så mange plan er det både koselig og fint å gi en ekstra motivasjon og oppmuntring til å fortsette å klare selv. Det var ei smule overrasket og ikke minst glad jente som møtte meg når hun fikk eget bestikk i gave. Ikke bare eget men med navnet sitt på og de søteste prinsesse motiv, en prinsesse verdig ❤ Gjett om det var ei som var stolt og som var veldig enig at hun hadde blitt så stor og skulle bruke sitt eget bestikk til ALT heretter. En " liten " motivasjon til å fortsette utviklingen og sporet. Settet inneholder kniv, gaffel, spiseskje og teskje. Disse var perfekt tilpasset for små barnehender og satt godt i hånda og gjorde det enkelt å bruke. Dette er laget i polert rustfritt stål og gravering er gjort med laser dermed trenger man ikke være bekymret for at det forsvinner. Dette bestikket har nå virkelig fått kjørt seg siden hun fikk det, det har vært runder i oppvaskmaskin og holdt seg like fint, tommel opp! En ekstra liten detalj og som var gøy er at innpakningen bestikket kommer i kan gjøres om til en søt bilderamme. Hvor genialt er ikke det! 2 i 1 der altså. Når man i tillegg får pakke i posten som er pakket inn så fint, virkelig det lille ekstra ❤

Dette er jo også noe som er perfekt som gave i enten dåp, navnefest, bursdag, julegave eller lignende. Noe personlig og i tillegg noe som holder seg i år fremover. Kan virkelig varmt anbefale dette og det var virkelig en belønning som ble satt pris på og som virkelig boostet motivasjonen. Nå er det også en ekstra hyggelig pris på bestikkene og vil du se mer av dette bestikket eller andre varianter finner du det HERHun er nå er så flink til å gå på do selv ( både dag og natt), flaske sluttet hun med for lenge siden, klær kommer på selv, hun smører og ordner mat både til seg selv og meg, hun vil være med å skjære opp mat, bake, men en liten ting gjenstår. Som hun sier hver gang vi snakker om smokk så er det: jeg er stor mamma men ikke helt så stor at jeg kan slutte med smokk, enda ❤ Smokk sammen med to av sine kjære bamser har vært en trygghetssone. Noe som har og gjør ting som ellers skjer i hverdagen en smule bedre. For med fortsatte utfordringer med sykdom, oppfølging på sykehus og legesenter føles de bamsene og smokk trygt, trøstende. Det har vært mye å forholde seg til for henne i flere år og da har disse tre tingene gjort verden en bitte liten smule bedre. Og jeg ønsker ikke presse på på alle plan samtidig, hun har mestret og klart så masse og jeg tror at det med smokk vil komme naturlig, snart. I mens skal hun få ha en smokk på kveldene å kose seg med sammen med sine to favoritt bamser når det er til for senga ❤ Og disse smokkene fra Bibs er bare så skjønne og en av favorittene her. Enda mer spesielt er det når man kan få navnet sitt på smokken og ikke minst, det er praktisk med tanke på å ha med i barnehage! Det er et tips jeg ønsker å dele, for når de små begynner i barnehagen og smokker flyr om hverandre og kanskje flere har like så er det å få trykket på et navn gull verdt! De kan personliggjøres med forskjellige fonts til skrift, hjerte, bamse og masse andre ikoner. For ikke å snakke om alle de fine og freshe fargene man kan velge i. Vil du se mer av disse og andre varianter finner du det HEROg når jeg nå er inne på det med barnehage og merking. Noe som er lurt å investere i og som vil hjelpe både deg og barnehagen er navnelapper til klær, sko og tilbehør. Smokker er ikke det eneste som får bein å gå på i barnehagen. Klær, sko og flasker skal lånes og prøves og kan fort havne andre steder. Disse navnelappene har nå fått gjennomgå både klesvask og oppvaskmaskin og sitter like godt på, tommel opp. At man kan velge forskjellige fonts og små ikoner i tillegg er en bonus og gjør det hele mer personlig. Vil du se nærmere på disse finner du det HERMan vet og ser at lille er både stolt, glad og setter pris på alt hun får når hun ivrig må snakke om eller vise frem navnelapper, smokk og ikke minst bestikk til andre. Oppmuntring fortsetter, klare selv modus og mestring er på høygir og det er så spennende og ikke minst givende å følge med på. Det er stadig nye koder som knekkes for tiden og mammahjerte det får kjørt seg, men på den beste måten.

Ta gjerne turen innom Byhappyme.com/no og sjekk ut alt det andre fine de har til barn. Kjapp levering, super skjønne innpakninger og ikke minst kvalitet på produktene. Og det er gratis frakt hvis man handler for 400.- kr eller mer.

.

Ha en super dag!

.

#barn #familie #inspo #nouwmamma #mamma #tips


Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Fint bestikk 😊nouw.com/livetmitt93
glimt
glimt,
Ikke sant 😍 nouw.com/glimt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229