MAKE SOME SPARKLES DIY - GLITTER BOWL

DIY, Interiør, Inspirasjon


La det glitre! ✨

Når høst og vinter kommer er det så koselig å sitte å pusle med større og mindre prosjekter. Spesielt gøy er det når man prøver noe for første gang og spent venter på resultatet . . Når man da endelig får se resultatet og det ble vellykket. Noe så enkelt men som allikevel ble så dekorativt og pent!
Sånn går du frem :Du trenger:

1. Du trenger : lim - glitter i ønsket farge ( farger ) - ballong ( er ) - pensel, svamp o.l som du vil bruke.

2. Blås opp en ballong i ønsket størrelse og sett den evt i en bolle o.l til støtte mens du har på blandingen.

3. Bland like mengder lim og glitter ( eller litt mer glitter ) i en bolle.

4. Da ser det sånn ut.

5. Stryk på lim og glitter blanding på ballongen i ønsket mønster og husk ikke for tykt lag, ta på i to omganger.

La det første strøket tørke et par timer før du tar på er nytt lag. La så ballongen få stå natten over til tørk. Sprekk så ballongen, fjern ballong / ballongrester og du sitter igjen med en glitrende pyntebolle!Ble de ikke lekre ?

Disse passer jo til det meste, kan pyntes på uttallige måter og noe også barna kan være med å lage. Lag gjerne i forskjellige størrelser og man kan også blande to eller flere glitter typer sammen for sjatteringer og mønster, her er det bare å prøve seg frem. Jeg vet at jeg kommer til å eksperimentere videre med flere varianter.

Disse vil glitre fint på et pyntet spisebord, som små bordkort eller pynt på tallerken hvis de lages små. I stua med litt granbar, kongler, kuler eller annen pynt i i tiden som kommer, her er det bare fantasien som setter grenser.

Håper du fikk litt inspirasjon selv og at kreativiteten begynte å klø litt. Den kløa har jeg titt og ofte og kan komme veldig brått. Kan til tider være litt plagsomt hvis man ikke får stilnet kløen med å teste helst med det samme men til gjengjeld veldig gøy og tilfredstillende når man er i gang ✌️

🌟

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #diy #hverdag #inspirasjon #madebyme #hjem #husoghjem #hjemmelaget #vinter


Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Så moro, dette må jeg prøve! Kanskje det blir noen julegaver i år som er glittrende boller til de som har alt 😃 Tusen takk for fint tips <3

nouw.com/theresebraathen
glimt
glimt,
Så gøy å høre at det inspirerte og at du vil teste det ut 😀✨ Personlige gaver er noe av det beste ❤️
nouw.com/glimt