LISTER OG FORVIRRING

Inspirasjon, DIY, Interiør


Nå hadde jeg bestemt meg, nå hadde jeg tatt et valg! Så halvveis kom usikkerheten, hadde jeg valgt riktig? HVA NÅ? hva skal jeg velge? Hvem skal jeg velge?

Jeg hadde sett for meg noe i hodet og nå ble jeg forvirret selv om jeg hadde tatt et valg. Tenk at noe så " lite " som noen lister i et rom skal sette i gang frustrasjon, usikkerhet og forvirring! Vanligvis når det kommer til interiør og hus har jeg et bilde og ser fort for meg hvordan jeg ønsker å ha det, hva som er rett for meg men denne gangen som en av de få gangene ble jeg litt satt ut. Planen var å male lister både oppe og nede samt rundt dør og vindu i samme farge som vegg men etter å ha pusset listene lurer jeg på om de bør få slippe unna malekosten?


Listene oppe er ikke pusset enda bortsett fra det hjørnet jeg viser over mens lister rundt dør og vindu er pusset.Under ser du et mer helhetlig bilde av rommet, bør jeg fortsette planen om dempet sort også på alle lister? Eller bryte og ha de sånn de ble etter at de ble pusset?


Jeg vet det vil bli bra med samme farge som vegg, det vil gi en forlenget følelse, roligere, men dette var heller ikke dumt. Jeg vet at det er jeg som skal bo her, jeg son skal trives og velge det som er rett for meg men jeg blir jo også nysgjerrig og lurer på hva du ville valgt?

ALT er bedre enn hvordan det var med de gul / oransje listene så nå får det være som det er enn så lenge så får jeg studere, gruble og føle meg frem litt til før eventuelt malekosten kommer frem, enn så lenge får den ligge. .

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#diy #interiør #hjem #hus #soverom #makeover #tips


Liker

Kommentarer