LABEL IT

Inspirasjon, Interiør, DIY


Jeg regner med det er fler med meg som tenker at nytt år er en fin måte å få ny start på også i hjemmet etter at julen er ryddet bort. Organisere, få en litt ren og ryddig start på året, starte med litt blanke ark på den fronten også.

Å gjøre noe så enkelt som å piffe opp en glasskrukke med tekst eller motiv kan gjøre så mye. Man får bedre oversikt og mer organisert samt at det blir med en gang mer personlig og man kan sette sin stil og ønsket uttrykk. Jeg hadde noen blanke krukker liggende som har vært tenkt til kjøkkenet så disse fikk nå gjennomgå mitt plutselig innfall og kreativitet. Jeg ønsket å ha det enkelt med skrift, en font og stil som skulle være litt rustikk og i samme stil som resten av kjøkkenet. Slett ikke vanskelig i det hele tatt og utrolig hvor stor forskjell det ble og hvor mye litt skrift utgjorde!

HAPPY!Hva syns du?

Litt tekst og vipps så fikk man mer oversikt over innhold samtidig som krukkene gjør litt mer ut av seg og ble med en gang et hakk finere ❤

Skulle noen kjenne det klø litt i kreative hender, fikk noen ideer og selv vil teste så legger jeg ved to fremgangsmåter.

.

Det du trenger er :

ark, blank pakke teip ( en med litt bredde og tykkelse fungerer bedre enn tynne), saks, nal / bankkort eller lignende som kan brukes til å stryke / presse.

.

Print ut ønsket tekst / motiv. Klistre på teipen over printen, stryk og press over print og teip, jo mer press jo bedre resultat. Klipp den til og legg den i en bolle med romtemperert vann og la den ligge mellom 20 minutter og opp til en time, frem til papiret løsner lett fra tapen. Så er det bare å dra / gnu av av papiret, legg den med limet opp og la det tørke. Når den har tørket vil limet komme tilbake også er det bare å feste det på ønsket ting. Det fungerer også fint på andre ting som vaser, krukker til planter, boller, osv.

Syns du dette hørtes vanskelig og som en litt krevende prosess er det flere muligheter. Blanke overføringsark med lim til å bruke i vanlig printer fant jeg på Ebay HER , pakken inneholder 5 A4 ark og kostet ca 85 .- kr. OBS! Husk på å velge riktig ark til riktig printer. Har du laser printer finner du en type til de HER men vær oppmerksom på at det kan være stor variasjon i tykkelse og hva de tåler. Velg motiv, print ut, la blekket få tørke i minst et par minutter, klipp til i ønsket form og størrelse også er det bare å klistre dem på krukkene. Disse har jeg også testet og resultatet blir bra.

Blir nok mer av dette på andre ting også for dette kan jo gjøres på så mye forskjellig. Her er det jo bare fantasien som setter grenser for man kan ha tekst, symboler, tegninger, rett og slett sette sitt eget preg på det ut i fra stil og ønske og om det skal brukes til og for barn eller voksne.


Ønsker alle en fin og kreativ kveld 😊

.

For flere DIY eller interiørrelaterte innlegg følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #DIY #hjemmelaget #madebyme #inspo #kjøkken #organisering #tips #gjenbruk #nouw30dayschallenge


Liker

Kommentarer