Homemade icecoffee Frappuccino style

Inspirasjon, Drikke, VLOGG


Sommer, sol og varme fine dager, finnes det noe bedre ❤ Sommeren er hjertelig velkommen, nytes til det fulle og kjærkommen nå! I dag blir det en liten repost av en god drikk som passer ekstra godt på sommeren og den er vel like aktuell i år som i fjor vil jeg tro 😀

.

En av mine guilty pleasures på sommeren er en skikkelig god frappucino. I mitt tilfelle er jeg blitt hekta på en hjemmelaget variant som er en skikkelig bombe av en iskaffe med masse godsaker og bra med kaffesmak.

.

Etter å ha prøvd ut flere varianter har jeg kommet frem til en hjemmelaget variant som jeg nå er hektet på og akkurat sånn jeg liker den. Skal man førstes unne seg en sånn ønsker jeg at det skal være bra med smak både av kaffe og andre godsaker. Jeg har laget ei litta vlogg hvor jeg viser hvordan jeg lager min variant og med oppskrift. Litt utenfor komfort sonen men prøver å utfordre meg selv litt. På et punkt der gikk det ikke akkurat etter planen men sånt skjer, man får by litt på seg selv og på slutten kommer også et ekstra tips for å sette prikken over i'en på frappen.Jeg tenkte at dette også kunne være en annen måte å dele oppskrifter på, via vlogg, for å få litt variasjon. Men da vil jeg også høre med dere, hva syns dere om denne? er dette noe dere evt kunne tenke dere mer av eller er det best å få det bare i tekst og bilde form? Setter veldig pris på all tilbakemelding da jeg fremover vil komme med mer oppskrifter og tips.

.

Ha en super dag og helg 😊

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#frappe #frappuccino #hjemmelaget #diy #kaffe #drikke #tips #vlogg #sommer


Liker

Kommentarer