GIRL TRIP VOL. 2

Hverdagsglimt, Barn, Personlig


Vel hjemme, hverdag, ny uke og straks er det helg igjen. Er det alt en uke siden vi var på tur?! Jeg sitter her med kaffekoppen og smiler fremdeles når jeg tenker på forrige helg. Som vi koste oss, så mange øyeblikk, så mange minner ❤ Dag en har jeg alt delt det meste av men dag to ble minst like minnerik på både ene og andre måten. Tror jeg bare måtte lande litt og puste litt før jeg satte meg ned for å skrive siste del, oppsummere hele helga.

Det er utrolig hva et par dager bort fra den hverdagslige bobla kan gjøre. Selv om hverdagene egentlig er de jeg liker aller best er de få turene man tar utenfor denne bobla gull verdt. Man får litt nye inntrykk, deler nye opplevelser og ikke minst man setter ekstra pris på dem når det er ikke blir bare enda en " ting " i havet av ting å gjøre.

Søndagen startet som vi avsluttet lørdagen, i senga med mye glede, latter, litt lek og ikke minst snakke om alt vi skulle gjøre ut over dagen. Vi kom oss opp, fikk på klær og frokost ventet. Og kan vi snakke et øyeblikk om hvor kos det er med hotell frokost og hvor deilig det er å bare kunne gå å forsyne seg av alskens godsaker! Og når man har med seg ei som virkelig kan å sjarmere så kan jo litt av hvert skje. Det viste seg når vi kom til frokost at der satt det ikke bare ett men to østerriske landslag og når flere av dem smilte sa good morning til lille strålte hun opp og sa hello tilbake. Deretter fulgte alle engelske ord og tall hun kunne på løpende bånd, detta var gøy. Det endte med at de ble så sjarmerte at de ønsket henne som maskot på laget hvorav hun rett på svarer yes etterfulgt av tommel opp uten å i det hele tatt vite hva hun sa yes til 😂 Lille søtnos!


. . . 


Etter frokost ble det litt lek på hotellet sammen med ei annen jente hun ble kjent med, Jenny, mens vi ventet på at moroa skulle åpne. Deretter bar turen til lilleputthammer igjen for mer lek og opplevelser. Og der møtte vi like godt Jenny og familien hennes igjen og vi slo oss sammen. Veldig koselig med nye bekjentskap og jentene hadde det så gøy sammen. Etter nye timer der ble det en ny liten økt på lekeland som også falt i smak for liten og stor 😁Så var det på tide å vende snuta hjemover med masse nye opplevelser, øyeblikk og minner i bagasjen ❤ Snart ventet hverdag men et siste stopp skulle vi ha på veien hjem. Vi avsluttet en fantastisk helg med mat på Mc Donalds til stor stas og helt innafor som avslutning på en perfekt mor og datter helg❤Det var en helg som inneholdt det meste og som har gitt oss så masse og vi går begge fortsatt å snakker om og smiler av helgen så da kan vi vel si at det var vellykket! Men for all del, hverdagen er velkommen tilbake for jammen klarer vi å lage mange fine øyeblikk, latter og glede da også!

Ønsker deg en fin start på fredagen og helgen ❤

.

#familie #barn #lek #personlig #tanker #nouwmamma #mamma


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229