DIY SOLSENG

DIY, Interiør, Inspirasjon


Som dere så tidligere fikk spisebordet ute gjennomgå og jeg har en stund gått å ruget på et annet prosjekt, lage egen solseng. Nå spilte kropp og kreativitet på lag, det var godt å tenke på noe annet så nå fikk jeg endelig tatt fatt. Det er alltid noe med det å se for seg noe, ha tanker om noe og det å se om det faktisk fungerer og blir like bra eller fint som man håper. I dette tilfelle, tommel opp 👍 Et gøy prosjekt, som ikke krever all verden av jobb, utgifter eller verktøy og ikke minst supert å endelig ha en solseng. Det er jo lov å håpe på en solrik og varm sommer og nå er det jo også noen solrike dager, perfekt timing 😀Det er noe eget ved det man har laget selv, noe kanskje ikke alle har, med sjarm og sjel og ikke minst for en billig penge. Ved hjelp av paller, tau, kroker, hengsler, spiker og en sag ble det solseng.Du trenger :

1 1/2 pall

2 Hengsler

4 Kroker

Sterkt tau

Evt ekstra plank til armlener

.

Håper bildene viser greit hvordan jeg gikk frem men om du skulle lure på noe så bare spør 😊

Jeg fant igjen en madrass som ble brukt i reiseseng til lille når hun var baby og den passet perfekt der og sammen med puter ble det riktig så behagelig. Håper dette kan inspirere videre, kanskje får du også noen nye ideer og ser andre muligheter.

Jeg sitter også å ruger på et par oppgraderinger på den, om jeg skal tilføye et par ting til men enn så lenge får den være som den er.

Hva syns du ?

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #diy #uterom #solseng #inspo #hjem #gjørdetselv


Liker

Kommentarer