DIY - SPISESTOLER

Inspirasjon, Interiør, DIY


Hei hei 😊

Det er ikke mangel på prosjekter og ting å gjøre hvis man vil! Så er lyst, kropp og ork til stedet er det alltid noe prosjekt man kan velge blant. Jeg liker å være kreativ, lage noe nytt ut av noe gammelt og finne nye løsninger. Det er gøy med prosjekter, se forandringen på noe man alt har og som ved å gjøre enkle grep blir som noe nytt, som man kan sette sitt preg på.. Denne gangen var det de godt kjente stolene fra bombay serien som var veldig populære en del år tilbake og som har vært i mang et hjem i løpet av årene. De har vært med meg i mange år og stilmessig passet de dårlig inn nå samtidig som jeg ønsket å teste ut en ide, få et nytt uttrykk etter å ha sett de sånn i mange år. De har en stund nå stått bare lagret så nå ønsket jeg å prøve å gjøre en forandring, se om jeg kunne puste nytt liv i de og om de kunne passe bedre inn. Jeg må si jeg ble positivt overrasket over resultatet og veldig fornøyd med jobben.Hva syns du om resultatet ? Likte du den best som original brun eller nå i grå / hvit ?

Stolen ble pusset med fint pussepapir over alt før jeg startet å male sånn at behandlingen får bedre feste. Jeg sprayet først veldig lett med bengalakk før jeg brukte matt hvitfarge ( klassisk hvit ) fra Lady interiør, hatt god erfaring med det tidligere i forhold til holdbarhet. Brukte veldig veldig lite maling på kosten om gangen og dyttet og strøk på malingen. Litt tid tar det, men absolutt verdt det! Nå har de vært i flittig bruk en stund etter omgjøring og de holder seg like fine. Gøy å se stolene få et nytt liv, nytt uttrykk, med litt egeninnsats og kreativitet når man langt. Drømmen og fremtidsplanen er flere av de flotte og behagelige stolene jeg har et par av nå i spisestuen, men det får komme etter hvert. I mens får disse stolene skinne i sin nye drakt sammen med det "nye" bombay spisebordet. I`m happy!

.

Ha en fortsatt fin kveld!

.

For flere hus og interiør relaterte innlegg følg gjerne facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #DIY #spisestue #stoler #hjem #husoghjem #hverdag #inspo #inspirasjon #førogetter


Liker

Kommentarer

Landligelykke
Landligelykke,
De ble kjempe fine. Så flink du e.
Klem C
nouw.com/landligelykke
Anne
Anne,
Hei! Er det 2 farger du har brukt? Hvor mye Bengalakk gikk med, og var den også hvit?
glimt
glimt,
Hei. Beklager sent svar. Jeg sprayet først veldig lett med en lys gråfarge, brukte vel en og en halv - to bokser. Så dyttet og malte jeg over med klassisk hvit 😊 Håper det var forståelig. Bare spør hvis noe mer er uklart eller du har spørsmål 👍nouw.com/glimt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229