DIY - PÅSKEPYNT

Inspirasjon, DIY, Interiør


Jeg postet denne for et år siden og nå befinner mange av oss seg i en ganske lik hverdag som vi hadde da. Denne kan være like aktuell nå og forhåpentligvis gi litt inspirasjon til litt aktivitet og hobbytid med eller uten barn.


I disse tider er mange hjemme, igjen. Mange har barn hjemme igjen, da kan det være koselig å sette seg ned å lage noe selv eller sammen med barn. Kanskje man har gått litt tom for ting å gjøre eller ute etter nye idéer. Jeg tenkte derfor å dele litt påskeinspirert pynt av ting man kan lage selv eller sammen med barn ved hjelp av eggkartong(er). Den første er en slags pyntet uro formet som blomster.

Du trenger :

-Eggkartong

- Saks

- Maling

-Pensel

- Hyssing eller fiskesene

.

Sånn gjør du:

- Klipp ut som vist på bildene under.Klipp den så i den ene enden til to blader, tynn øverst og bredere nederst, tenk trekant. Se bildene under.Penklipp dem til slutt, du sitter nå med 6 blomster som du ser over. Mal dem i ønskede farger, la tørke. Lag så et lite hull midt i den flate enden til hyssing eller fiskesene. Lag en liten knute i den ene enden og tre på blomsten. Lag en ny knute litt over blomsten du har tredd på, tre på ny blomst. Fortsett prosessen til alle er på. Du har en uro.
.

Den andre versjonen er en slags eggholder formet som en høne.

Du trenger:

- Eggkartong

- Saks

-Penn

- Maling

- Papp / papir

- Lim

.

Sånn gjør du:

Klipp ut mønster på eggkartong som vist på bilde under.Mal den i ønskede farger, lag øyne, klipp ut nebb og kam og lim på. Du har en eggholder.

.

Gøy når man kan lage forskjellig pynt ut av noe så dagligdags som en eggkartong, gi nytt liv, gjenbruk. Hva syns du ?

Håper dette kan inspirere eller gi deg nye idéer til ting å lage. Det kommer også mer inspirasjon og diy påske prosjekter snart. I mens, ta vare på hverandre i disse dager og gjør det beste ut av situasjonen vi igjen befinner oss i ❤

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#diy #tips #hjemmelaget #interiør #dekor #pynt #barn #påske


Liker

Kommentarer