DIY - KAKEFAT

DIY, Interiør, Inspirasjon


Å kunne lage litt av pynten selv til en bursdag, temafest eller lignende syns jeg er gøy, givende og det setter samtidig litt personlig preg over det hele. Bonusen må jo være at i mange tilfeller blir det også et gratis eller mye billigere alternativ enn å kjøpe inn. Det ble to diy prosjekt til lille sin bursdag en tid tilbake, en donut stand som jeg tidligere har delt ( du finner det innlegget HER ). Det andre prosjektet jeg prøvde meg på var å lage kakefat og fruktfat og med få ting og enkle grep viste det seg å fungere ypperlig!Enkelt men samtidig så lekkert og dekorativt. Samtidig så enkelt å personliggjøre både med farge og stil ved hjelp av stoff, klistremerker, blonder, gavepapir, fargepenn, ja alt. Det er jo det som er gøy med sånt, at man kan få sin helt egen variant ut fra tema eller ønske.

.

Vil du prøve deg på en av mine varianter trenger du:

- Rosa fat -

- Papptallerkener ( stor og liten )

- Tørkerullkjerne eller annet lignende

- Limpistol og lim

- Evt gavepapir, maling, farge til kjerne

.

Sånn gjør du :

Finn frem tørkerullkjernene og del dem opp i ønskede lengder og evt mal dem, pakk dem inn i gavepair o.l i ønsket farge. Ta frem tallerkenene og mål opp midten på dem. Mål oppå den største og på undersiden av den minste. Lim på kjernen på den store tallerkenen og la dette tørke. Ha på lim på toppen av kjernen og sett på den minste tallerkenen, la tørke. Du har et kakefat.

..

Variant to - hvitt og gull fat :

- Hvite Papptallerkner i to forskjellige størrelser

-Papptallerkner i gull i to forskjellige str

- Pappkopper i ønsket farge

-Lim

- Saks

.

Sånn gjør du:

Begynn med den største tallerkenen, finn midten og lim på kopp. La tørke.

Finn frem neste tallerken, vend den og finn midten på den. Vend den tilbake og lim så den på koppen.

Ta neste tallerken og finn midten på den, lim på kopp, la tørke.

Vend den minste tallerkenen, finn midten. Klipp av den siste koppen til ca halv størrelse og lim på den siste tallerkenen.

Du har et etasjefat.Syns dette fungerte veldig bra, ble veldig dekorativt og ikke minst en billig ( eller gratis om du alt har ting liggende) og fin måte til å få kakefat. Her kan man jo virkelig være kreativ og lage sine egne varianter og sette et personlig preg og det er alltid gøy. Dette kan jo brukes til alle typer tilstelninger så det blir helt klart flere varianter av dette fremover!

Håper dette inspirerer videre til å prøve din egen variant og se muligheter for lignende ting eller kanskje fikk du en helt annen ide` ut fra dette.

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#diy #bursdag #kakefat #hjemmelaget #interiør #pynt #inspirasjon


Liker

Kommentarer