DIY - INTERIØR UTEN Å BRUKE EN KRONE

Inspirasjon, Interiør, DIY


Har man stor interesse for interiør er det ikke til å stikke under en stol at det kan bli kostbart, det er jo så mye fint! Men jeg syns det er minst like gøy hvis ikke mer gøy å gjøre om noe man allerede har eller rett og slett gå en tur ut. Det finnes så mye i naturen som man kan bruke som interiør. Det må ikke bli kostbart, langt der i fra! Du kan få masse fint helt gratis!


. . . 

Autumn

Style

. . . 

. . . 

Nature

Style


Det finnes så mye fint ute i naturen. En tur ut kan resultere i mye fin, gratis interiør og som kan brukes på uttallige måter sammen med ting man har fra før! I tillegg er det en fin måte å sette et personlig preg og eget uttrykk på enn en stil " alle andre " har.

Lag moseballer enten ved å rulle bare mose sammen, bruk isoporkule eller oasis, fest gjerne med sølvtråd o.l hvis du har liggende. Dekorer dem gjerne også med noe du har hjemme i tillegg. Plukk kongler, dekorer med dem sånn de er eller lag noe pynt av dem. Har du epler i hagen eller kjenner noen som har det så plukk epler, spis, bak med dem men de er også flotte å ha på bordet som pynt nå på høsten. Plukk med deg strå, disse kan brukes til pynt hjemme på en enkel men dekorativ måte. Gå langs vannet og plukk flotte drivvedbiter o.l, pynt med dem sånn de er eller lag noe spennende. Noe så enkelt som å ta en lykt, glass eller telysholder og sett drivved rundt det hele og bind det sammen med et bånd. Ta en grein og sag biter som kan brukes som de er til pynt, sammen med noe annet eller som jeg prøvde meg på , limte sammen mange til å ha under tallerken som spisebrikke ( disse kan jo også fint beiset, males ). Det svarte fatet jeg har brukt på noen av bildene har egentlig vært noe helt annet i utgangspunktet så følg med, mer om det kommer snart i et eget innlegg.

Mulighetene naturen gir oss er mange, det er bare å være kreativ og prøve seg frem! Pynt med dette sammen med interiør du har fra før og det vil gi et nytt utrykk og en fin høststemning, uten å koste en krone. Håper dette ga litt inspirasjon og til å få egne ideer og se muligheter.

Be creative! 🤗

.

For flere DIY eller interiørrelaterte innlegg følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #DIY #hjemmelaget #hjem #tips #natur #inspo #hverdag #husoghjem


Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
glimt
glimt,
Tusen hjertelig takk 😊 nouw.com/glimt
Mormors_skattkammare
Mormors_skattkammare,
glimt
glimt,
Tusen takk, det var koselig å høre 😊 nouw.com/glimt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229