DIY - INTERIOR TREE

Inspirasjon, Interiør, DIY


Høsten er her og med den kommer kvelder med små og store prosjekt jeg koser meg med.

På denne tiden av året hvor det blir mørkere ute og man kan sitte med tente lys, spille musikk og drive med prosjekter er noe jeg setter pris på. Avslappende, gøy og et kjærkomment avbrekk å lage noe selv, la kreativiteten blomstre. Jeg har tidligere sett så mange flotte interiørtrær i butikker, på nett og rundt i mange hjem og tenkte nå at jeg skulle kaste meg ut i det og teste ut hvor vanskelig det var å lage noe selv. Det er jo så masse man kan lage og for en liten sum eller helt gratis ved å finne ting ute i naturen i stedet for å betale opptil 800.-kr for vakre interiørtrær!

Jeg ville lage noe som kunne være anvendelig sånn at det kan brukes fra høsten av og gjennom vinteren hvis jeg ønsker. Første forsøk er unnagjort og liker det litt rustikke utrykket det fikk samtidig som det er litt unikt.


. . . 


Her har jeg brukt en form for tynn bark som jeg har revet av fra vedkubber og stokker. Dette har jeg strimlet opp i litt forskjellige størrelser før jeg begynte å lime dem på en tykk papplate som jeg rullet siden jeg ikke hadde noe kremmerhus eller lignende liggende. Et av trærne lot jeg være brunt enn så lenge og på det andre brukte jeg spraylakk og sprayet svakt med grå og hvit for å få litt dybde og spill i fargene. Tenkt på om jeg skal drysse over litt glitter eller snø, men det får i såfall komme senere. Hva tror du ?

Blir nok flere forsøk utover høsten og vinteren og helt sikkert prøve ut noen nye varianter også. Håper dette kan gi litt inspirasjon til deg, se muligheter og sette i gang kreativiteten hos flere!

Ønsker deg en strålende kveld!

.

For flere DIY og interiørinspirerte innlegg følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #inspirasjon #inspo #DIY #homemade #madebyme #hverdag #hjem #husoghjemLiker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
glimt
glimt,
Takk 😊 Ha en fin dag 😊 nouw.com/glimt
Kjersti
Kjersti,
Sååå sinnsykt kult trude 🙌🙌💛
glimt
glimt,
Tusen hjertelig takk 💕😊nouw.com/glimt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229