DIY - EN DUK MED KREATIV VRI

Inspirasjon, Interiør, DIY


Å være kreativ gir meg så mye glede, noe positivt, givende å se noe fra en idé til man sitter med noe ferdig. Å bli inspirert og få ideer, se muligheter av andre like så og så gøy å se alt det fine, smarte og gøyale andre har tenkt ut, som funker. Jeg blir stadig imponert over alle disse flotte folka der ute og alt de lager selv. Å kunne inspirere hverandre og heie frem hverandre er gøy og noe vi burde fokusere på i stedet for å dra hverandre ned. Det er nok nett troll, nok av de som ønsker å trykke en ned. Jeg følger ei rå dame som inspirerer til tusen med alle sine diy og interiør prosjekter og en av hennes prosjekter inspirerte meg til å teste det ut selv, lage en egen variant. Det ble med få grep og bare et par ting en " personlig " duk litt utenom det vanlig. Tommel opp!


. . .Noe så enkelt, men så genialt! Her kan man virkelig la kreativiteten blomstre og det gir rom for så mange muligheter og varianter. Alt jeg har brukt her er gråpapir ( evt annen farge) og en penn i ønsket farge. Vil man ha drahjelp med skrift, mønster eller annet kan man fint bruke pc til å skrive over dette på for så å føre det over på gråpapiret. Finn ut hvor lang duken skal være og mål opp der du ønsker å tegne eller skrive noe. Enkelt men veldig effektfullt og fint. Dette er noe man kan lage til alle anledninger fra bursdag, familie middager til jul, påske, vennekveld, ja til alt.

Det blir helt klart flere varianter her og du skal absolutt ikke se bort i fra at en sånn type duk vil pryde julebordet på juleaften. Etter å ha testet dette bobler det nemlig over av nye idéer! Heia kreativitet og inspirasjon. Jeg anbefaler alle å følge @dianaousdal på instagram som ga meg inspirasjon til denne, all cred til henne, hun er bare rå. Der finner du også så masse annen inspirasjon og diy prosjekter.

Håper dette kan inspirere videre!

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#diy #interiør #inspirasjon #hjem #homemade #hjemmelaget #inspo


Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
glimt
glimt,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229