DIY - DRIVVED INTERIØR

Inspirasjon, DIY, Interiør


Det er bare fantasien som setter grenser for hva som kan lages eller forandres, og det er alltid gøy å prøve på noe nytt! Jeg pleier alltid å gå langs vannkanten og på stranden på våren å plukke drivved, det kan brukes til så mye og den slitte patinaen og rustikke stilen er en favoritt jeg liker å bruke i huset til forskjellig interiør. Jeg ønsket å prøve meg på noe med litt sommerlig preg og i stil med resten av interiøret og fargene som går igjen her på sommeren. Jeg bestemte meg derfor for å prøve å lage meg en båt eller fler av ting jeg hadde liggende. Her har jeg brukt drivved, gamle putevar, filt, hampetråd og girlander ( " flagg " ) ble laget av maleprøver jeg hadde liggende som jeg klippet til 😄 Lenge leve kreativiteten!


Let's sail away


Å se en idé komme til livet, bli til noe er alltid like gøy og man får samtidig en dæsj med personlig interiør i tillegg. Disse passer perfekt inn siden jeg liker den litt rustikke stilen, dra inn litt maritim stil nå på sommeren og er svak for ( de rette 😜 ) blå fargene.

Man har alltid noe liggende som sjeldent eller aldri blir brukt som man plutselig kan bruke på nye måter. Kanskje var ikke dette det mest revolusjonerende diy prosjektet men det behøver vel heller ikke være det for at noe funker eller blir bra. Jeg håper det kan gi litt inspirasjon, se muligheter og sette i gang litt kreativitet. Ut fra dette fikk jeg nye idéer og ser flere muligheter som jeg etterhvert også må prøve. Ofte er det nok å se en ting og plutselig får man sin egen eller ny idé.

Hva syns du?

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

#interiør #diy #hjemmelaget #inspo #tips #hjem #drivved


Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,

Kjempeflotte! Du er så kreativ! ❤️

nouw.com/mariasinverden
glimt
glimt,
Tusen takk, så koselig å høre ❤️
nouw.com/glimt