DIY - DONUT STAND

DIY, Interiør, Inspirasjon


Det er utrolig hva man har liggende hjemme som ikke lenger blir brukt og som ved en idé og kreative innfall kan bli og brukes til noe helt annet. I forbindelse med lille sin bursdag har jeg hatt et par diy prosjekter hvorav dette var en av dem. Jeg har sett forskjellige lekre donut stand i diverse nettbutikker og syns virkelig de kan gjøre seg på et kakebord og pynte opp til en tilstelning. Idéer kom og kreativiteten klødde etter å teste dette ut. Fra idé til jeg stod med det ferdige resultatet gikk det over alt forventning og storkoste meg med prosjektet. Og jeg ble så fornøyd med hvordan det ble til sluttHva syns du ?

På bursdagen skal donut på tavla ha topping i forskjellige pastellfarger og da vil alt poppe mer og gi mer liv, prikken over i'en. Nå hang jeg bare på donuts uten pynt for å vise helheten av det ferdig. Gøy når man håper noe skal fungere og sluttresultatet blir over all forventning. Jeg er fortsatt usikker på om jeg skal skrive rett på plata go donuts eller ha muligheten til å variere ved å skrive på ark etter begivenhet som jeg har gjort her. Hva tror du? Setter pris på tilbakemeldinger 🤗

Dette kostet meg totalt 27.- kr for treplugger, resten hadde jeg liggende hjemme, gøy! Så i stedet for en hard papp variant til 159.-har jeg nå en mer solid en i tre til en liten brøkdel av prisen! Vil du teste ut dette selv?

.

Dette trenger du:

- Hobbyplate eller annen form for plate

- treplugg til å henge donut på

_ evt maling til plate

- målebånd

- Drill og trebor

- Penn til å skrive på plate om ønskelig

.Sånn gjør du:

- Mål opp hvor bred plata er og del deretter inn i antall punkter hvor pluggene skal være. Jeg valgte tre i bredden og tre rekker.

- Lag hull til knottene

- hvis plata skal males gjør dette nå

- Ønsker du skrift lønner det seg å gjøres før treplugger kommer på

- Ha på lim, fest knottene og la tørke

- Ønsker du en støtte bak lag det mens pluggene tørker. Mål opp ønsket lengde og form du ønsker. Jeg har brukt en plank jeg skjærte til, hadde på lim, la tørke.

Du har nå en donut stand 🍩

.

Jeg valgte å brukte plate av et avlastningsbord jeg hadde liggende som var delvis ødelagt og ikke ble brukt. Denne viste seg å være perfekt til dette formålet. Da fikk den nytt liv i stedet for å bli stående i en bod eller kastet. Her kan man fint bruke de fleste typer plater fra sponplate, hobbyplate, mdf plater til noe man skulle ha liggende man ser potensiale i.

.

Håper dette gir litt inspirasjon og at du får noen egne ideer. Her fortsettes prosjekt barnebursdag med både bakst, pynt og diy prosjekt nummer to ✌️

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#diy #interiør #donut #bursdag #tips #inspirasjon #pynt #hjemmelaget #inspo #barn #barnebursdag


Liker

Kommentarer