DIY - BORDPYNT VOL.1

DIY, Interiør, Inspirasjon, Jul


Prøve ut nye plutselige innfall som kommer, være kreativ og lage noe nytt av ting man har liggende hjemme er gøy!


Be creative


Hva gjør flesteparten når tørkerullen er tom og bare kjerna er igjen ? Den blir kastet, for hva skal man med den ? Jo jeg har slikt å gjøre, jeg har slikt å prøve, så da gjør jeg jo akkurat det !

Jeg bestemte meg for å teste ut om en enkel tørkerullkjerne kunne brukes som bordpynt / bordkort og serviettring i forskjellige varianter og jeg har kommet frem til en konklusjon . . Det går fint!

Selvfølgelig kan man også gå til innkjøp av små gaveesker som disse jeg fant hos søstrene Grene til en billig penge som vil gjøre samme nytte.Eller du kan bruke / kjøpe papp og lage dine egne ved hjelp av maler du finner ved å søke på pillow gift box template på for eksempel pinterest.

Jeg har laget noen forskjellige varianter i både bordpynt / bordkort og serviettring som jeg håper kan gi inspirasjon, til å se muligheter og få ideer selv. Jeg har skrevet nærmere forklaring av hva jeg har brukt og muligheter ved de forskjellige variantene.

. . . .

Her har jeg tatt en kjerne, delt den i to, tatt en del og klippet den igjen i fire like store deler. Så tok jeg bånd jeg hadde liggende og surret rundt og vips så hadde jeg en dekorativ serviettring.Her brukte jeg den andre delen, brettet inn kantene på hver side som vist på bildene under og malt den hvit. Så skrev jeg navnelapper og pyntet med hamptråd.Her brukte jeg samme hvite brettede kjerne og pyntet med God jul bånd. Kan brukes enten bare som pynt eller hva med å overraske gjestene med å legge en liten gave eller oppmerksomhet inni ?Jeg må si jeg syns det ble overraskende bra resultat og fornøyd med hvordan de forskjellige variantene ble! Her er det bare fantasien som setter en stopper for hva man kan gjøre! Hva syns du og hvem likte du best ?

Dette er jo noe man kan sitte å kose seg med selv og lage til et elegant bord eller med barn og lage et litt mer lekent uttrykk, mulighetene er mange. Og det beste av alt uten noe ekstra kostnad! Her er det bare å bruke av det man har av stoff, glitter, bånd, pynt o.l liggende i hus å prøve seg frem. Håper det ga litt inspirasjon, utrolig hva man allerede har som kan brukes til noe nytt ! Dette ga meg nye idéer til flere varianter så det kommer en del to i nærmeste fremtid.

. . . .

For flere DIY eller interiørrelaterte innlegg følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #diy #hverdag #hjem #husoghjem #madebyme #hjemmelaget #bordpynt #inspirasjon


Liker

Kommentarer