DIY - BEHOLDER OG OPPBEVARING

Inspirasjon, Interiør, DIY


Innekos, musikk på full guffe, tente lys, kanskje noen røde dråper i glasset og kose seg med prosjekter og kreativitet. Å kunne se en idé komme til virkelighet, om det kan være noe som fungerer eller om det bare var enda en idé. Vel, dette var like enkelt som det var genialt! Fra pringels boks til oppbevaring av bomulls pads og q-tips.Hvis du ikke visste at det var en pringels boks ville du tippet at det en gang hadde vært det?

Alt jeg har gjort er å lage hull i den ene boksen i passe størrelse til pads, malt begge og satt på små knotter på toppen. Disse boksene kan man jo fylle med alt mulig ønskelig, man får gjemt vekk og samtidig ser det litt ryddigere og penere ut. Avhengig av stil man har hjemme og hva man liker kan man velge å bare bruke boksen som den er for mer stramt utseende eller for eksempel gjøre som jeg har vist her, sette boksen på en lysholder. Se hva man har liggende og bruk det på nye måter. Disse lysholderne jeg har brukt her kommer fra Nille.

Å kunne bruke noe og gjøre det om fra en ting til noe helt annet og se det fungerer, det er gøy. Noen ganger er det jo bare små grep som skal til og ikke minst tommel opp for gjenbruk. Man kan jo lage de utroligste ting av det man har liggende hjemme, det er jo bare kreativiteten som setter grenser. Håper dette kan inspirere videre, kanskje fikk du noen egne ideer.

Hva syns du ?

.

Følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #diy #hjemmelaget #hjem #bad #føretter #inspirasjon #inspo


Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,

Hadde aldri tenkt at det var en pringelsboks! Du er så flink til å finne på ting, synes jeg. En kreativ sjel 🤗❤️

nouw.com/vibeke
glimt
glimt,
Så gøy å høre og tusen takk for fine ord gode Vibeke 🥰❤️
nouw.com/glimt