Det er MITT liv

Hverdagsglimt, Personlig

Jeg er så drittlei såkalte " venner " og mennesker jeg IKKE kjenner som gjerne
blander seg inn i mitt liv!
Har du ikke nok med ditt eget liv ?
Eller er det problemet ? At du ikke har mye til liv ?
Så derfor må du blande deg i andres og med dine påstander og løgner
kanskje ødelegge ekte vennskap, kjærlighetsliv og familie ?
Om du lyver til meg, baksnakker meg, mobber eller manipulerer, hva gjør at du er sånn ?
Er det sjalusi ? er det usikkerhet!

Uansett hva det er så er det du som taper på å være sånn.
For en dag kommer sannheten frem, og da er det du som sitter igjen alene!
Du taper!
Ha ryggrad, tør å være deg selv, vær stolt av det og fokuser på DITT eget liv, vil jeg ha ditt råd eller mening spør jeg!

Livet er for kort til at jeg lenger orker å bruke tid og energi på sånne mennesker som lever sitt liv gjennom andre. Som gjemmer seg bak et tastatur, hamrer løs og er bedrevitere! Selv om jeg har en blogg og deler av mitt liv er det bare en brøkdel som kommer frem og det gir deg ingen grunn til å fortelle meg om mitt liv, komme med pekefingeren og fortelle hva jeg burde gjøre og hva jeg gjør feil, jeg har ikke spurt! Fordi jeg har en blogg betyr det at det er fritt fram ? Det er MITT liv og jeg lever det som JEG ønsker og gjør de tingene som JEG føler er best for MEG og MIN FAMILIE uavhengig av hva du måtte mene. Jeg har ikke spurt om råd fra deg, jeg kjenner deg ikke en gang også skal du komme å belære meg om MITT liv og påpeke feil, mangler og . .

Vern om de ekte vennene dine, de gode bloggvennene, de som er der FOR deg, gjør dagen din positiv, bryr seg og ikke bruker det du sier til dem eller skriver MOT deg og vrir på ord.

Jeg har luket blomsterbeddet og jeg fant mye ugress, blokkert dritt, fjernet innpåslitne fluer med fluesmekkeren! De blomstene som står igjen nå er verdens beste venner, fine bloggvenner og gode mennesker!

💛🌹💛Dagens utblåsning! 😤

​#hverdag #blogg #mobbing #nofilter #familie #værstolt #brukhue #nettroll


Liker

Kommentarer