BRUKT PÅ NYTT VOL 2

Inspirasjon, Interiør, DIY


Kveld, tente lys og kos med prosjekter ❤

Kveldene er ofte da ideer og kreativiteten min blomstrer som mest og jeg fikk plutselig en ide mens jeg satt å så på en RIBBA IKEA ramme jeg ikke har brukt på lenge. Er vel mange som meg som gjennom årene har handlet en eller flere av disse rammene på IKEA ?
Så spørsmålet var er det mulig å gjøre den om til noe annet? Dette måtte jeg finne ut av og i løpet av kort tid hadde jeg fått svaret!

Så enkelt, raskt og hendig og ikke minst gøy å forandre noe man allerede har til noe helt annet, se at det funker. Fra bilde ramme til pyntebrett.
Hva syns du ?Jeg ble veldig fornøyd og fint å ha et mindre brett som er hendig på mange plasser og gir mye muligheter. Vil noen prøve seg på det samme er det en ganske enkel sak og utgangspunktet er som sagt en RIBBA IKEA ramme.Ta ut innerammen som sitter på innsiden av rammen, baksiden og glasset,da ser det slik ut. ( Den innerste tynne rammen trenger du ikke lenger ) Mal så innsiden av rammen og den ruglete siden av baksiden / plata og la det tørke. Legg i den svarte platen og legg glasset over og vips så har du gått fra en ramme til et brett! Tips! I stedet for å male platen svart kan man fint legge i tapet man har til overs, bokbind papir m. m.From something old to something new!

Gøy å se at noe man har brukt til en ting kan gjøres om å brukes til noe helt annet, brukt på nytt! Og et ekstra tips! Bruk knotter og evt et par håndtak for et annet uttrykk.Elsker å være kreativ og pusle med sånne prosjekter! Noen ganger er det ikke mye som skal til, så da gjorde jeg like godt det samme med ramme nummer to og har " nye " pyntebrett som pryder bordet i stua ♡

Ha en flott kveld!

For flere DIY og interiørinspirerte innlegg følg gjerne Facebooksiden til bloggen HER

.

#interiør #DIY #inspo #inspirasjon #dekor #hjem #hverdag #husoghjem #madebyme


Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Så flink du er! Var utrulig stilig med knottane under, og håndtaket 😊 nouw.com/mariasinverden
glimt
glimt,
Tusen hjertelig takk for fine ord 🌸 Utrolig hva det lille ekstra kan gjøre 😉🤗nouw.com/glimt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229