​På lördag är det den stora dagen för min syster, hon ska gifta sig! Här får ni en lite sneak peak på min klänning! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag ett väldigt efterlängtat paket i brevlådan. M. Picaut som är ett svenskt hudvårds märke som var så pass generösa och skickade ett lite mini kit hem till mig. Jag har läst om detta märket, framför allt i andra bloggar, så när jag visste att jag skulle få hem ett litet kit att testa så blev jag så exalterad! Jag kommer säkert att uppdatera mer när jag har fått chansen och testa produkterna i några veckor, jag ska passa på och ta med mig detta kitet till min utlandsresa då jag fick perfekt storlek på produkterna. Jag är mest förväntans full att testa serumet, har aldrig fått chansen att testa ett välgjort serum, men nu får jag äntligen göra det!

Här har ni M. Picaut hemsida.

Likes

Comments

Gick en snabb runda på Zara idag och hitta två jätte fina saker. 

Ser en outfit framför mig med höga svarta bootcut byxor, denna fina satin toppen, den svarta chocker halsbandet och ett par svarta klackar, viola! 

Likes

Comments

Som jag berättade i tidigare inlägg så ska vi iväg på en utomlandsresa om några veckor. Så jag tänkte berätta lite kort om vilka destinationer vi ska till så ni lättare hänger med när jag väl är där!

26 Augusti flyger vi ner till Italien, Venedig och stannar på ett hotell över natten. Vi kommer inte ha så mycket tid att utforska den vackra staden men vi ska nog se till att klämma till en vistelse till den berömda floden mitt i stan.

27 Augusti är de boarding på the Royal Caribbean International Vision Of The Seas. Vi har bokat ett hotell rum med balkong och utsikt över havet. Kryssningen har ett tjugo tal pooler, shopping center, aktiviteter och restauranger, de all inklusive. Så vi kommer nog ha mycket tid att sysselsätta oss med.

28 Augusti passerar vi förbi Montenegro, Kotor. Har aldrig varit där så de ska bli kul att få uppleva det. Vad jag har förstått så är de väldigt mycket natur och berg, vackert.

29 Augusti har vi kommit fram till Grekland, Corfu och där ska vi stanna på land. Jag har varit i Grekland två gånger tidigare men aldrig på den här ön, om jag ska vara helt ärlig så ser jag mest fram emot grekiskt mat.

30 Augusti har vi kommit fram till huvudstaden Athen i Grekland. Här kommer vi nog mest spendera tid på att gå runt i staden och se på sevärdheter.

31 Augusti passerar vi förbi en ö i Grekland som heter Mykonos

1 September går vi i land på den grekiska staden Argostoli som är känd för bad stränderna, där ser jag fram emot att bada och sola utöver de som vi gjort på fartyget.
En dag efter sitter vi på kryssningen igen och åker tillbaka till Italien, Venedig och sen vidare till Sverige.

Se fram emot massor med bilder och youtube klipp !

Likes

Comments

Idag fick jag hem två super bra köp till min semester, I slutet av Augusti åker vi på en semester till Venedig och fortsätter på The Royal Caribien Crouse, där passerar och stannar i Montenegro och 4 ställen i Grekland, Längtar!

Denna Bikinin är så himla fin och jag är så nöjd, det är inte ofta man känner sig bekväm i en bikini, men nu så! Jag har även varit ute efter ett par skor med en låg klack, som både är bekväma att gå i men även snygga, blir perfekt till sena middagar i Grekland!

Likes

Comments

Idag fick jag håret slingrat i ljusa nyanser. Jag är mörk hårig men brukar alltid ljusa upp de lite med slingor. Min systers ska gifta sig nästa månad så det är en utav flera förberedelser. Jag blev väldigt nöjd, jag gillar att de fortfarande är naturligt och de bevarar fortfarande de mörka.

Likes

Comments