Hejsan!!

 Just nu sitter vi och lyssnar på José González (herregud vilken bra musiker!), mamma och Alma löser korsord, pappa lagar mat och jag ska snart berätta om min fabulösa dag..Idag så har jag inte gjort så jättemycket. Jag har handlat med pappa och Alma eftersom att hon fyller år imorgon! Jag är supernöjd med min present men det kan jag inte skriva ut här!!😁Jag har också börjat undra om jag är onormal.. Jag hade tänkt att gå ut och läsa i skogen på ett ställe dit jag går ibland. Men det tyckte pappa var konstigt så jag gick inte. Är det verkligen konstigt att man vill vara själv ibland, i skogen...? Aja. Ikväll så skulle vi fått gäster men så var de sjuka, och såklart såg pappa sms:et med nyheterna precis när vi hade handlat all mat... Men nu blir det mer efterrätt till mig, moahahaha!✌ Mitt öra har också exploderat när vi var tvungna att tvätta mina förbannade hål som alltid verkar vara infekterade. Annars så har jag inte gjort mycket mer! Igår så såg jag på Brynolf & Ljung ett program där de trollar! Det var verkligen magiskt, och jag fattade noll rent ut sagt! Ni som inte såg det har verkligen något kul att se fram emot!

Hejdååå!👧

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallo bloggen!

Idag så har jag varit ledig eftersom att jag har påsklov. Då har jag och min lillasyster hängt med Janne (morfar) nästan hela dagen. Imorse var jag hos tandläkaren, det skulle mäta mitt överbett. Men allt såg bra ut så det tog bara ca 3 minuter. Efter det så drog vi till universitetet för att äta lunch med Mamma, Pappa och Mormor vilket var najs. Men nu till huvudämnet för detta inlägg... Jag skulle från början ut och springa men så slutade det med att jag och min kompis Alma satt i skogen på en sten och diskuterade. Vi pratade om vilka hemska skönhetsideal som vårt samhälle målat upp. Att tjejer ska vara smala, ha stora bröst,stor rumpa mm. Pga av detta får många ungdomar/barn ätstörningar och andra problem. Detta beror på att det finns reklamer på tv, stan och radio osv, där tjejer och killar ska se ut å ett visst sätt, tjejer ska se söta, smala, oskyldiga och små ut medans killar ska se stora, muskulösa och tuffa ut. Detta är ju fel!! Alla måste inte se ut sådär, vi är födda såhär med olika kroppsbyggnader och former och därför går det inte att se ut exakt som modeller på reklamer! Så om du är smal så är du det samma sak om du är tjock och du är fin även om du inte lever upp till dessa idiotiska ideal! Och om jag inte lever upp till någons förväntningar, synd för den! För jag vet att man är perfekt vad andra än tycker och det måste ALLA acceptera!!

Adios amigos!❤

Likes

Comments

Hej!!

Det känns lite tråkigt att börja hela min bloggkarriär med ett "hej" men jag är inte van vid att skriva blogginlägg så de får duga!! Jag tänker börja med att berätta lite om mig själv. Jag heter Livia ( jag får inte skriva ut mitt efternamn för pappa) jag är 12 år gammal och går i sexan. Jag är half canadensisk dvs min pappa kommer från Canada och min mamma från Sverige, detta leder till att jag pratar ganska bra engelska. Jag brinner för musik, dans, konst och feminism. Som min pappa ibland säger " Alma (min syrra) kör på sport, Livia kör på kultur" vilket stämmer. Jag hatar spindlar men jag gillar de flesta andra djur, speciellt katter.Jag är också helt insnöad i alla övernaturliga saker och ser gärna på serier med det i fokus t.ex "Teen wolf", "The vampire diaries" eller "The originals" jag tipsar verkligen om de serierna! Jag har världens kändiscrush på Ian Somerhalder och Joseph Morgan<333 Jag har massor av andra hobbyer bortsett från att stirra på snygga killar hela dagarna men jag kan tyvärr inte skriva ner ALLT!! Jag hoppas att ni lärt er lite om mig och jag hoppas på att kunna skriva mer redan imorgon!!

Adios hermanos y hermanas!

Likes

Comments