SwissLashes från SwissClinic

Jag älskar ju att testa nya saker, och något som mina fransar älskar är när dom får lite kärlek och inte bara får stryk av alla lösfransar som jag limmar på mina söta små stumpar. ;)
Nu har jag testat ett fransserum från SwissClinic i ca 2 v och jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag tror att dom har växt! ♥

Det är ju så mycket man "ska" använda varenda dag. Men nu har jag ändå fått in det i min dagliga sminkrutin och även om jag inte sminkar mig exakt varje dag så tar det bara två sekunder att stryka på så är det klart.

Ett fransserum är nästan ett måste för mig som har lösfransar på mig nästan varje gång jag sminkar mig. En gång har jag testat att göra en "riktig" förlängning, det slutade med att jag två dagar efter hade tre strån kvar som på Homer Simpsons huvud.
Jag var så arg och besviken att jag aldrig gjort om det, vilket är ganska bra med tanke på ekonomin, det börjar ju bli en del som ska underhållas så här efter 30 strecket! ;)

Använder ni några serum för fransarna, eller för något annat?

Vill ni också testa så kika in på SwissClinic och hittar ni nått ni vill ha så använder ni min kod SWISSCLINICWHL så får ni hela 20% rabatt på hela sidan, även rean!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229