Nu ska vi prata SEX!

Detta HETA ämne, sex och alla dessa leksaker! Det finns ett oändligt hav med sexleksaker, kläder och accessoarer för alla åldrar och preferenser, jag personligen har inga som helst problem med att gå in i dom flesta sexbutikerna som finns i Stockholm varken själv eller med min partner. Men jag har förstått när jag pratat med vänner och bekanta att inte alla är lika bekväma, sen får man inte glömma att det finns så klart olika "trevliga" butiker inne i stan också.

Därför tycker jag det är helt underbart att man kan köpa verkligen allt på nätet! Och när det kommer just till sexleksaker och kläder så är nätet tusen gånger bättre än alla butikerna i stan sammanlagt.

Det är helt underbart att se alla dessa unga tjejer ta kontrollen över sin sexualliter och sin njutning! Jag önskar att allt sånt här fanns när jag var i tonåren, istället satt man och gömde sig med sina tjejkompisar och nån porrtidning dom snott från nån äldre brorsa eller föräldrar.
Jag minns vår sexualundervisning i skolan, den var katastrof. Den bestod av en lektion på ca 45 min där våran lärare först satte ihop två träbitar, en med en pinne och en med ett hål som bildade ett hjärta och sen enbart pratade om att man bara skulle ha sex med någon man älskade.. Inte ett ord om olika sexualiteter, sjukdomar, leksaker eller njutning!

Idag hoppas jag att det är annorlunda, om inte annat så finns nätet!

Det finns massor med bloggar om ämnet, typ den >här< och annars är som sagt tjejgrupperna på Facebook en guldgruva när det kommer till tips och funderingar.

Jag tror att det är tackvare dom grupperna som 50% av mina närmsta vänner nu äger en liten pryl som kallas Womanizer, som stimulerar klitoris med luft och vakuum, rekommenderas starkt måste jag säga! ;) Hos Sexleksaker outlet har dom en liknande som jag hört lika gott om, den heter SatisfyerPro2 och ni hittar den >här< den är vattentät och just nu såg jag också att det var över halva priset och jämför man med vad den "riktiga" Womanizern kostar så är det sjukt billigt!

Nu är det ju inte bara leksaker som man kan använda för att höja sin egna, eller någon annans njutning, det finns ett hav med kläder, filmer och tillbehör för att mätta alla möjliga behov varesig man är singel, par, poly, eremit eller vad man nu vill vara. Och bara fantasin sätter gränserna. :)

Gillar

Kommentarer

Yolanda
Yolanda,
Bra inlägg, Kim!! 😊 http:/mittprivatakrig.wordpress.com/
gizzy
gizzy,
tack gummannouw.com/gizzy
Maja - Våga prata om psykisk ohälsa
Älskar att du är öppen med ämnet och inte alls blyg för dig! ♡ www.marjuanneli.com/
gizzy
gizzy,
Tack! Det tycker jag är självklart, speciellt i såna här ämnennouw.com/gizzy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229