Lunch hos Jimsch

Hej och hå vilken vecka det har varit. Det har varit galet mycket roliga saker! Bland annat en lunch hos Jimsch i ett underbart showroom som kändes precis som hemma hos någon. 😊
Showroomet ligger på Lundagatan på södermalm och är som ni kan se i bildbomben här under, helt otroligt!

Jimsch arbetar främst med naturmaterial, något som jag mer och mer börjat släppa in hemma, främst för att jag älskar när det blir så här unikt och personligt som det var här.

Tygerna kom ifrån Systrarna Axelsson och hade till och med spännts fast på väggen i sovrummet, det var hur härligt som helst!

Väggarna, och taket (!) pryddes av Rebel Walls som gör riktigt grymma fototapeter!

Jimmy hade en liten presentation om sina produkter och sin idé, men jag älskade att jag fick en egen liten rundtur och förklaring på hur han tänkt. Och det finns just en gömd liten tanke bakom allt här och det utnyttjas på bästa sätt.

Till och med vissa av skålarna på borden upptäckte jag efter ett tag hade fiskar i sig! 😍

Min favorit Mita var där också var också den som stod för lunchen med sina härliga rätter från Mitas mat som nu finns på ännu fler Ica butiker, bland annat i täby. Det är något som ni verkligen måste testa om ni har det i er butik!
Min absoluta favorit är kycklingen och nudlarna. 😍

Medans vi åt fick vi lära oss massor om tyger, tapeter och stenar.

Något som jag fastnade för som kom från den där fina stenen var dom här härliga plattorna från Silestone och Dektorn, och eftersom babe kommer behöva nytt kök och förmodligen två nya badrum så gick mina inredningstankar på högvarv, det skulle kunna bli sååå fint om vi bara hade en obegränsad budget. 😂

Istället får jag drömma ett tag till, men kommer ha i tankarna att det faktiskt gick att elda nagellack direkt på skivan och sen torka av det med bara vatten! Det är helt galet!

Galet mysigt var även deras kök, och hela den här lunchen! Härliga människor, en underbar, inspirerande och lärorik dag och god nyttig mat, vad mer kan man önska sig?

Gillar

Kommentarer

Schönning,
Schönning,
Tack för att du kom! Välkommen in igen så ser vi på Silestone eller Dekton till dig 🙌🏽
www.jimsch.se