Jag, boken om mig från Nicotext

För ett par veckor sen så fick jag ett underbart paket från Nicotext. Ni har ju sett mina två "Nicohyllor" i vardagsrummet som är fulla med deras roliga spel och böcker. Nu har jag fåra hem två nya till min samling, och dom passar mig perfekt nu när jag är mitt uppe i min personliga resa!

Och eftersom jag älskar dom lika mycket som er så har jag ordnat en rabattkod till er! Skriv Gizzy i kassan så får ni 30% rabatt på allt på hemsidan, både böcker och spel!

Eftersom båda böckerna går i lite samma tema men är så viktiga så får dom en varsin recension och ett varsitt inlägg! :)

Först ut har vi boken Jag, boken om mig (199kr)
Med sina 26 kapitel så går den igenom allt mellan himmel och jord, den är till för att man ska reflektera över sig själv, sitt förflutna, sin nutid och sin framtid. Frågorna är klockrena och den perfekta fylla i boken för vuxna! Jag pillade lite på den redan i julas när jag och Platin var där på julmingel men jag passade på att köpa julklappar istället. ;)

Och det har jag ångrat sen dess, för jag hade behövt den redan då! Jag får verkligen stoppa mig själv från att inte fylla i hela på en gång! Jag älskar den verkligen och jag önskar att alla hade den här hemma! Den känns lite som vänskapsböckerna man hade när man var liten, full med smarta, ibland lite märkliga frågor. Men väldigt bra och får en att tänka både en och två gånger på många av frågorna som ställs.
Jag har redan lärt mig nya saker om mig själv och ser hur användbar den här är för exakt alla människor!I nästa inlägg kan ni läsa om den andra boken jag fick hem; Idag är en BRA DAG. ♥

Och glöm inte bort att använda koden Gizzy när ni beställer från Nicotext för att få hela 30% rabatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229