Jag är här!

Mycket prat har det varit, men nu är dagen D äntligen här! Och det är faktiskt nästan på dagen ser jag som jag ännu en gång byter portal! Efter över 10 år med bloggen så är det kanske inte så konstigt att man hunnit testa fler ställen, men jag tror den här flytten kan vara bra. Ni som följt mig genom åren vet att jag under hela förra året gjorde en stor personlig resa, och då känns det ganska naturligt att även bloggandet får göra en ordentlig resa och hitta sin nya plats.

Så här har ni mig och min "nya blogg", hela den här veckan kommer garanterat gå åt att sitta och pilla med design och få sidan att se ut precis som jag vill, och sen också få över alla mina gamla inlägg och framförallt bilder, som jag vet brukar vara det absolut största problemet..
Men jag har haft flera Wordpressbaserade bloggar tidigare så jag känner mig ganska hemma på sidan redan trots att det var ett tag sen sist och det garanterat kommit massor med nya funktioner.

Jag tappade tyvärr tyvärr mycket av "blogg-suget" under förra året när jag rensade upp mitt känsloliv och mina relationer, men nu när allt är lugnt och jag har hittat mig själv igen så är suget, driven och viljan tillbaka.
Och det här blir lite som förra årets flytt till min vita fina lägenhet som jag nu bott in och trivs som en prinsessa i, nu ska jag bo in bloggen och få den lika fint som allt annat! ♥

Hoppas ni är lika spända som jag på vad framtiden har att erbjuda och att ni vill hänga med och läsa om på alla mina galna upptåg och event.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229