Fadime galan - GAPF

För 17e året arrangeras Fadimegalan av GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime. Galan hålls på Berns i Stockholm den 20 januari 2019. Årets medverkande är bland andra Loreen, Tommy Körberg, Helin Aro, Dilba, politiker, skådespelare m.fl. Fadimegalan hedrar minnet av modiga Fadime Sahindal och hennes kamp för frihet och kärlek. Temat för galan är ”Från ord till handling”.

Det värmer i hjärtat att jag blev en av dom 12 speciellt inbjudna influencerserna på söndagens fantastiska gala!

Tyvärr så jobbar jag sent på imorgon, och galan börjar redan kl 15. 😔 Så tyvärr får jag lämna över min plats till någon annan som kan vara med och hedra Fadime och alla de som lider och har blivit påverkade , mördade, svikna och utsatta för hedersrelaterat våld genom alla år!

Den här galan behövs och hela veckan med fadimedagarna behövs! Jag är så glad över att jag faktiskt haft möjlighet att medverka tidigare år och att min swish fungerar lika bra från jobbet som från Berns, så självklart ska jag ge mitt bidrag även i år!

Fadimedagarna har pågått hela veckan med bland annat en konferens i riksdagen, och massor med viktiga seminarium med stora talare.

Jag hoppas att ni andra som ska gå får en underbar dag/kväll och ni som är lediga, skynda er att köpa dom få biljetterna som finns kvar till denna underbara gala som GAPF ordnar för 17e året i rad, ni kommer inte bli besvikna!

FADIMEGALAN STOCKHOLM

Söndag 20 JANUARI 2019
BERNS, Berzelii park

MEDVERKANDE
Talare: Sara Mohammad (GAPF) m.fl
Musik: Loreen, Tommy Körberg, Helin Aro, Dilba m.fl.
Helena Bergström, Malin Arvidsson, Bahar Pars m.fl.

Pela och Fadime-utmärkelsen för kampen mot hedersrelaterat våld och förtryck delas ut till årets pristagare.

KONFERENCIER
Nisti Stêrk – Skådespelerska & komiker

Läs mer på GAPF.

Riksorganisationen GAPF – Glöm Aldrig Pela och Fadime är en sekulär och ideell organisation som arbetar mot hedersrelaterat våld och förtryck. Organisationen vänder sig till kvinnor, män, flickor och pojkar som är utsatta för eller berörs av hedersrelaterat våld och förtryck.

Utöver att bedriva stödverksamhet för de utsatta jobbar GAPF med utbildningsinsatser och opinionsbildning. Organisationen grundades år 2001 av Sara Mohammad och har idag cirka 2500 medlemmar, 5 anställda och 100 ideellt arbetande i styrelse och arbetsgrupper runtom i landet.

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229