Det finns ingen enkel väg tillbaka!

Trots allt som händer och sker runt omkring mig så har jag lyckats hitta någon som kan skänka mig det där lugnet som jag alltid önskat att jag haft.
Ta en sån här enkel sak som att fota ute bland folk.. Eftersom jag har bloggat i över 10 år så förväntar sig folk att jag är superbekväm framför kameran och att jag alltid blir bra på bild.. Jag själv är övertygad om att "fake it til you make it" uttrycket myntades av någon som jobbade med sociala media. 😂
Bara tanken på att någon skulle fota mig för ett par år sen kunde få mig att gråta, skulle det ske utomhus? Då svarade jag inte i telefon på veckor! 😝

Jag har aldrig varit bekväm med det men det har blivit tusen, tusen ggr bättre, jag har hittat ett lugn i mig själv och nån form av acceptans som jag inte visste fanns och det känns helt magiskt! Men att det ska ha tagit 30år för mig att "acceptera mig själv" eller vad det nu är som jag gjort känns ju lite surt.
Vart har jag varit hela mitt liv kan man ju undra ibland..?
Jag och många av er vet, att jag har haft en extremt kaotisk uppväxt och inte alltid haft det så lätt, inte heller som vuxen när jag mått väldigt dåligt i perioder och levt i destruktiva relationer där jag blivit utnyttjad. Det är något jag faktiskt aldrig trott jag skulle komma ur helt och hållet men jag är faktiskt på riktigt riktigt god väg!

Det har varit en lång väg men jag hoppas att ni är lika glada som jag att jag äntligen verkar ha hittat rätt i livet och faktiskt får må bra för en gångs skull!
Att kunna njuta av så små saker i livet som att våga låta sig fotas ute bland folk på ett event, är helt underbart! ❤

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229