Coconut minetan

Innehåller affiliate-länkar

Innan alla hjärtans så kände jag att det kanske skulle vara kul att bättra på thailandsbrännan lite, jag har tidigare använt Cocoa Brown tidigare dom gångerna jag använt brun utan sol och alltid tyckt den är smidig och fungerar bra även om den luktar ganska mycket. Men trots att jag missade lanseringseventet så har jag fått tag på en flaska Coconut foam från minetan, världens första brun utan sol gjord på kokkosvatten!

Den har legat bland mitt kaos av presspåsar och goodiebags som jag gömt under mitt sminkbord, men jag har satt igång min vårrensning av prylar och hittar massor med spännande saker som jag knappt visste att jag hade! Jag bjöd över Julia och jag testade först på henne innan hon fick smeta in mig. ☺️

Vi båda vart extremt positivt överraskade av lukten! Det luktar gott! Inte alls som brun utan sol brukar lukta utan det luktar faktiskt kokkos, den torkade superfort och handsken man fick med var mycket bättre än andra handskar jag haft innan!
Handsken är typ gjord av nån form av sammet och fick färgen att lägga sig jämt och fint. 😊

Jag lämnade den på i typ två timmar innan jag var tvungen att duscha och åka, trots att vi gjorde hela kroppen med händer och allt så fick jag fick inte några konstiga ränder på knogarna eller någonstans. Så många tummar upp för den här, helt klart en favorit, det enda problemet är att den kostar 4 ggr så mycket som Cocoa Brown, men man slipper lukta skit och lämnar man den på längre än två timmar så kommer man bli riktigt riktigt brun!

Jag brukar sova med det och duscha på morgonen, men det hade jag inte tid med, jag kanske borde göra ett test typ på benen, ena benet med Coconut Minetan och den andra med Cocoa Brown och se vilken som ger bäst färg efter natten.
Är det något ni skulle vilja se?

#coconutminetan

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229