Better you & Linda Lampenius

Det bästa med våren är alla dessa härliga nyttiga inspirerande eventsen som får en att fokusera på sitt välmående!
Ett som faktiskt blivit lite återkommande, är med Better You, vilket är helt underbart eftersom dom kommer med nya spännande produkter hela tiden!

Jag passade på att gå med @lillaamanda, och tanken var att vi skulle gå med barnen men dom ville stanna hemma, äta pizza och leka så vi mammor fick gå själva medan våra barn stannade hemma med Amandas man. Och lika bra var nog det för det var många som ville se och höra Linda Lampenius när hos spelade och presenterade sin nya produkt i samabete med Better you.

Jag, @lillaamanda och Platin fann varandra som alltid. 😊

Jag som annars är rätt dålig på att köpa och äta kosttillskott har nästan hela serien från Better you hemma som jag äter regelbundet, deras bcaa pulver är supergoda och kliar inte heller i halsen på mig som vissa sorter kan göra.
Även deras protein är gjorda på havre istället för laktos, utan att smaka häst! 😍

Något som jag verkligen fastnade för är Better yous nya träningskollektion! Alltså hur snygg är den inte?! 😍 En perfekt rosa nyans, och en perfekt grå! Det kan inte bli bättre! Jag måste ha den! 😍

En annan redan storfavorit hos mig ser nu här! Lätt och enkelt, en för morgonen, en för kvällen! Nu tar jag ju lite andra tillskott också anpassade för mig och mina behov men jag har kunnat skräddarsy alla dom tillskotten jag behöver hos Better you vilket jag tycker är viktigt att iaf försöka, har man allt från samma tillverkare så vet man att det håller samma kvalitet och går att kombinera utan någon fara.

#betteryousverige #erwikcommunication #marbodalstockholm #kombuchasverige #squeezedup

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229