Bear with me people

Ja som ni kanske ser så är jag tillbaka på Nouw igen, om det är tillfälligt eller forever får vi se. Men just nu så känns det som rätt beslut.
I tre veckor har jag nu varit Premiumbloggare på nya portalen Delacay,
men det har tyvärr varit förödande för både min statistik och psyke. 😔 Sidan är tyvärr inte klar, det är mycket som inte fungerar och utan support så är det omöjligt för oss bloggare att kunna göra det vi ska.
Det är inte kul att göra inlägg när man måste skala ner bilderna så man får ta bort över 80% av bildkvaliteten för att kunna ladda upp bilderna eller att det ska ta över tre timmar per inlägg. Att man sen märker att ni inte gillade det gjorde så klart väldigt mycket och jag är glad att ni kommenterade och sa till om saker som inte fungerade, det är ju ändå för er jag skriver!

Därför har det varit väldigt sparsamt med inlägg på sista tiden. Jag som skrev om hur mycket roligt material jag hade! Men det gick liksom aldrig att lägga ut.. 😓

Nu har min fina vän @Jellicas hjälpt mig hela kvällen igår med att snygga till designen här på nouw igen. Så jag hoppas verkligen att ni gillar den!

Eftersom jag också är barnfri nu under hela påsken och lovet så har jag lite tid över att fixa med bloggen, rensa upp bland kategorierna och få upp allt som inte gått att lägga ut.

Men först ska vi nu ut på en promenad i vårsolen, sen ska jag övningsköra hem och hämta min hårddisk och allt som jag behöver för att kunna jobba och vara hos killen nu i nästan 2v. 😍

Bjuder på en liten bild från i förrgår när jag precis varit hos >Rapunzel< och sen hämtat hem min sjuka lilla mini man. ❤

Gillar

Kommentarer

carolineanette
carolineanette,
Kul att du är tillbaka här! =)nouw.com/carolineanette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229