Igår var vi i New York det är en så otroligt mäktig stad men så otroligt många människor det bor fler i New York än vad det gör i hela Sverige.
Husen är så otroligt höga så man känner sig som än myra när man går bredvid dom. Innan jag åkte dit så trodde jag inte att det byggnaderna var så höga som dom va.
Vi åkte från campet med amerikanska skolbussar ( ni vet dom gula som man ser i filmerna) jag känner så här att jag inte behöver åka en sån buss igen även att det var coolt
😂
När vi kom till NY så gick vi till Central Park och tog lite kort. Efter det så gick vi till 5th ave. Där så shoppade vi lite.
Sen gick vi till en park som vi åt mat vid.
Efter det så kommer det bästa time square det är så otroligt mycket människor där och man kan bara känna kraften av storstaden. Överallt såg man huvuden, jag tror att jag aldrig sätt så mycket människor på en och samma plats förut.
Men egentligen så förstår jag inte riktigt varför folk tycker att det är så fint med reklam? Men det är mäktigt.
Sen så åket vi hem till campet igen.

Amerikanska skolbussar.

Jag står i mitten. Hon som står till höger om mig är Jennifer och hon som står till vänster om mig är min dubbelplasering Dominique.

Min grupp. I den gruppen va det tre svenskar, tre från Norge, två från Tyskland, två från Thailand, en från Italien, en från Holland och en som jag har glömt bort vart han kom från😂 och mina två gruppledare.

Lite bilder från NY

Time square😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments