kan inte använda emojis på den här datorn and well, that sucksss:(( men iallafall, jag ska kolla på en film med min syster o pappa ska hämta choklad o vi ska baka nån jävla tortilla marabou eller va det hette? förut, så tänkte jag helatiden på hur man skulle veta om ens crush gillar den och det visade sig att min crush faktiskt gillade mig o här e några grejer som HAN gjorde o som jag tror att dom flesta som har en crush gör:

  • hen försöker hela tiden vara nära dig
  • hen låtsas alltid att den hatar dig
  • flörtar med andra tjejer när du är där
  • dom tar dina saker för att du ska reta dom
  • nervösa när dom pratar med dig (i mitt fall)

ok det va några.. glöm inte att det kan vara helt annorlunda för alla människor e olika visst? och om hen inte gillar dig så e hen ful och netflix försvinner inte;) jag la till 2 memes för liksom.. vem älskar inte memes? k bye

#crush #love #day2


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ja ok då ska jag väl börja skriva antar jag.. jag ska blogga anonym men här är några saker jag kan säga om mig själv: mitt namn är Marina som jag bytte till när jag var 6 år, fyller år 13 mars och är 13 år. det jag hatar mest i världen är när mina kompisar gör saker utan att fråga mig, och jag hatar min nya idrottslärare. saker som jag älskar är mat och att shoppa (åka till ett köpcentrum). ok så på den här bloggen ska jag skriva lite rolig fakta och kanske typ signs på om din crush gillar dig och om dina vänner är äkta för jag är ganska bra på sånna grejer (skryt mer). jag kommer uppdatera typ 3 gånger i veckan eller nåt sånt. vi får se hur det känns. men jaja, vill inte att det ska bli för långt men det var det jag ville säga.

Likes

Comments